Craftcom
Pondělí, 15.04.2024, 02:33 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Nefungují ovladače  (Přečteno 6310 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
SiViN
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil WWW
« kdy: Neděle, 22.07.2007, 22:38 »

Zdravim, pomoci Reatogo 240 se snazim udelat si system..ovsem po vlozeni do slozky plugin ovladace mi to nechce fungovat..asi takhle:

Pomoci autoDriver jsem si vytvoril ovladace na sit, zvuk, grafiku..dal jsem to do pluginu..nacetl vytvoril build hodil na USB a krasne to fungovalo..grafika Nvidia se nacetla a dokonce mi to ukazalo i LCD monitor..zvuk sel, sit taky..

Potom jsem v tom uz mel nejaky neporadek tak jsem vsechno smazal s tim ze zacnu znovu a poradne..predtim jsem totiz jen tak bezhlave menil nastaveni s tim co to udela (neco malo jsem z te anglictiny pochytil ale nic moc)

ted kdyz hodim do pluginy zase ty ovladace vytvorim build hodim na usb zapnu..nic se nestane..kdyz dam pri startu F11 a dam najit zarizeni tak je to sice najde (neukaze to nazev jen treba ze Video Device bylo nalezeno) ale kdyz pak nejde system nefunguje to..spravce zarizeni ma jen vykricnik..zkusim v nem tedy aktualizovat ovladac..dam ze si ho vyhledam rucne a v nabidce mi sam naskoci z tech ocladacu co jsou v pluginu (takze je to nacetlo ale nepriradilo pri zapinani hardwaru) kdyz je chci rucne nainstalovat tedy rekne to ze nejaky soubor chybi..(vzdy ale je v X:\...\system nebo system32\drivers apod. ovsem po zvoleni souboru pruvodce hodi chybu ze to nejde nainstalovat..

to mi delala grafika, sit i zvukovka...ted nevim zase cim ale sit uz mi chodi..ovsem zvuk a grafika porad ne...

nevite cim to je? nemusi se nekde v customu treba neco prepsat? zkousim ovladace na NVIDII a zvuk pro Audigy..stahnul jsem je i z http://www.911cd.net/forums/ ale je to uplne stejne..jen pri rucnim zvolenolenim ovladacu je jich vic na vyber..uz si s tim nevim rady tak pisu sem..predem dik za odpoved Mrknutí SiViN
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Neděle, 22.07.2007, 22:54 »

Protože "to předtím fungovalo" a "teď to nefunguje", zkusil bych tu nejjednodušší možnost. Zazálohovat si (dle potřeby) složku s celým Reatogo a vytvořit/založit Reatogo úplně od začátku (mám na mysli znovurozbalení instalačního balíčku). Pak znovu pomocí AutoDriver udělat jeden či více ovladačů HW a vyzkoušet.

To je dle mýho nejmíň bolestná cesta...

Pavel
Zaznamenáno
SiViN
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: Pondělí, 23.07.2007, 06:19 »

Tak jsem zkusil co mi bylo receno..nove rozbaleny archiv reatogo 240, pridana slozka srsp1, plugin peinst

v autoDriveru jsem si vytvoril ovladace a dal je do pluginu...vytvoril jsem buil pres pe2usb nacpal na USB a po zapnuti to zacne nabihat pak pri zjistovani hardwaru problikne obrazovka (asi ji to naslo) a monitor vypise: Inpu is not supported ale neni to SW zalezitost..je to hlaska monitoru (je to LCDcko) bude to urcite tim ze se nastavi nejake spatne rozliseni nebo Hz..jestli tam skoci treba 85Hz tezko mi to LCD pobere..zkousel jsem zmenu najit v z990_Custom_Settings.inf to me odkazalo na list_of_settings.txt a tam zase at vsechno nastaveni prekopcim do puvodniho souboru..tak to tedy udelam (pro jistotu abych videl aplikaci si prepisu hlasku: Starting reatogo...  ovsem jsem nikde nezahledl zvoleni rozliseni Hz..kdyz jsem si predtim pres Reatogo_Start a toho jejich pruvodce My_Defaultem co to vytvori zvolil rozliseni 1024x768 pri editaci souboru jsem tam videl 85Hz tak jsem to prepsal a slo to v poho..ale v zakladnim list_of_settings to nevidim..nevite prosim jak to nastavit? popr. co kam napsat aby se mi pri spousteni reatogo -a dala nabidka stiknuti F11 potom uz si v tom menu rozliseni nastavim..jinak bych rekl ze to ty ovladace bere..ted jeste zkusim (opet do nove slozky) pres ten reatogo_auto vytvorit si ten My_Default a nastavit + vsechny zmeny co jsem psal vyse co to udela..

Pak dam vedet jak jsem dopadl..

[highlight=red]EDIT[/highlight]: jo a jeste dotazek..kdyz mi probehne ten zapinaci pruvodce reatogo_start -u (stahuje to devcon, wallpapery atd.) potom si vytvorim My_Default az budu vytvaret build musim mit v pluginech zatrzeny z-990_custom_settings + my_default? nebo jen my_default?
Zaznamenáno
SiViN
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Pondělí, 23.07.2007, 07:09 »

Sorry za new post..
Takze to jeste trochu zvratim..posledni testy:

pres reatogo_start a jejich my_default wizarda jsem si vytvoril ten soubor..v nem jsem zmenil Hz na 60..build jsem vytvoril pouze s pluginem default..z-990 jsem vypnul..po zapnuti z flashky se nenasel hardware..takze nic nenabehlo (krome funkcniho win) po restartu jsem zvolil pri zapinani F11, volbou 4 do Detection HW, a volbou 8 jsem nasel veskery HW...po zapnuti funguje vse jak ma..takze super..ovsem tedy by me pro zmenu zajimalo jestli jde nekam napsat aby se volba (F11), 4, 8 provedla sama..tim chci rict automatickou detekci HW..jinak uz muzu asi zacit pomalu nabalovat ten build..a uvidime kdy to prestane ten HW detekovat spravne pak to sem napisu Mrknutí

[highlight=red]Edit:[/highlight] a zase jsem neco nenapsal..sitovku mi to taky detekovalo..dobry..ovsem kdyz kouknu do vlastnosti pripojeni neni tam zadny protokol ano sluzba..nic....a je jasne ze nic nejde pridat..takze sitovkasice bezi ale sit ne..nevite jak docilim funkcnosti?
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 23.07.2007, 10:35 »

Zkus tohle: nech Reatogo normálně nabootovat (bez tvýho zásahu), potom  přes Start - Programy - System Tools spusť "install devices". To ti najde HW a použije potřebný ovladače.

Pak spusť síťový služby přes Start - Programy - Network a tam už si vybereš, co budeš potřebovat.

Pavel
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!