Zdravim, pomoci Reatogo 240 se snazim udelat si system..ovsem po vlozeni do slozky plugin ovladace mi to nechce fungovat..asi takhle:
Pomoci autoDriver jsem si vytvoril ovladace na sit, zvuk, grafiku..dal jsem to do pluginu..nacetl vytvoril build hodil na USB a krasne to fungovalo..grafika Nvidia se nacetla a dokonce mi to ukazalo i LCD monitor..zvuk sel, sit taky..
Potom jsem v tom uz mel nejaky neporadek tak jsem vsechno smazal s tim ze zacnu znovu a poradne..predtim jsem totiz jen tak bezhlave menil nastaveni s tim co to udela (neco malo jsem z te anglictiny pochytil ale nic moc)
ted kdyz hodim do pluginy zase ty ovladace vytvorim build hodim na usb zapnu..nic se nestane..kdyz dam pri startu F11 a dam najit zarizeni tak je to sice najde (neukaze to nazev jen treba ze Video Device bylo nalezeno) ale kdyz pak nejde system nefunguje to..spravce zarizeni ma jen vykricnik..zkusim v nem tedy aktualizovat ovladac..dam ze si ho vyhledam rucne a v nabidce mi sam naskoci z tech ocladacu co jsou v pluginu (takze je to nacetlo ale nepriradilo pri zapinani hardwaru) kdyz je chci rucne nainstalovat tedy rekne to ze nejaky soubor chybi..(vzdy ale je v X:\...\system nebo system32\drivers apod. ovsem po zvoleni souboru pruvodce hodi chybu ze to nejde nainstalovat..
to mi delala grafika, sit i zvukovka...ted nevim zase cim ale sit uz mi chodi..ovsem zvuk a grafika porad ne...
nevite cim to je? nemusi se nekde v customu treba neco prepsat? zkousim ovladace na NVIDII a zvuk pro Audigy..stahnul jsem je i z
http://www.911cd.net/forums/ ale je to uplne stejne..jen pri rucnim zvolenolenim ovladacu je jich vic na vyber..uz si s tim nevim rady tak pisu sem..predem dik za odpoved
SiViN