Craftcom
Úterý, 11.05.2021, 13:07 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 2 3 [4]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: XBoot  (Přečteno 37994 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #45 kdy: Neděle, 02.06.2013, 20:46 »

Pardon, že se připojím k pochybnostem.
Netvoříš to náhodou na železe, kde běží W7ultimate? Tyhle totiž mají jakýsi specifický přístup k souborovému systému NTFS a jeho výstupy pak bývají také postiženy neviditelností.
Už jsem se setkal s tím, že ani záchranné placky linuxových distribucí nevzaly na vědomí oddíly NTFS, které byly vytvořeny právě W7U a při připojení takového oddílu na jiný systém win zase tyto win vyžadovaly kontrolu disku (chkdsk), něco opravily a po návratu do původního W7U si tento zase opravené vrátil k obrazu svému.
( BigSandy, udělej něco s tím ostudným pravopisem! To tvoje i/y je příšerné.)
« Poslední změna: Neděle, 02.06.2013, 20:50 od bob57_cz » Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: Středa, 05.06.2013, 09:34 »

@ bob57_cz - dotaz
Zajímavé. S tím jsem se nesetkal ani jsem to nečetl (asi proto, že že W7U nemám). Je to někde vzpomenuto nebo je to tvůj osobní poznatek?
Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: Pátek, 07.06.2013, 01:34 »

Osobní poznatek a nepříjemná zkušenost i potvrzeno externě odjinud. Prostě Ultimate už ke mně do žádného sčotu nesmí, nižší distra ano.
Zaznamenáno
BigSandy
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 35


Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: Pondělí, 29.07.2013, 07:39 »

Dotaz.
Zkusil jsem do toho boot USB přidat Ophcrack LiveCD tím způsobem že jsem jen to iso nakopíroval na usb.
Nějak to nefunguje.
Program normálně najede ale sakura vypíše warging: No tables found a Ophcrack nenajede.
Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: Pondělí, 29.07.2013, 16:43 »

Zkus vyjmout adresář "Tables" a dát ho do rootu flashky. Na CD to tak funguje, na USB jsem to nezkoušel.
Vidím, že stále experimentuješ  Mrknutí
Zaznamenáno
BigSandy
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 35


Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: Úterý, 30.07.2013, 07:25 »

A v MENU.LST jak nato.
Furt lama  Škleb
Jsou 2 verze,XP a Vista

XP ma v TABLES adresář XP_FREE_
Vista ma v TABLES adresář VISTA_PR

Mám teda na USB adresář TABLES a v něm 2 podadresáře XP_FREE_ a VISTA_PR
Já koukal na tvé NorminSYSL.iso cos tu dal a tam se to spouští přímo s isa.

No neexperimentují, ale doba jde dopředu a třeba Win 8 přes KONBOOT neproleze.
Zaznamenáno
BigSandy
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 35


Zobrazit profil
« Odpověď #51 kdy: Pátek, 02.08.2013, 07:39 »

Trápím se a nic.

Na netu je tohle.
http://translate.google.cz/translate?sl=auto&tl=cs&js=n&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.moni-tutorial.de%2F%23251-gub4dos-multiboot-ophcrack

Citace
title Ophcrack Live CD
find --set-root /ophcrack/boot/bzimage
kernel /boot/ophcrack/boot/bzImage rw root=/dev/hda1 vga=normal lang=de_DE kmap=de_DE screen=1024x768x16 autologin
initrd /boot/ophcrack/boot/rootfs.gz

Vytvořit na USB adresář ophcrack.
Nakopírovat tam obsah s isa to co je v TABLES což je adresář VISTA_PR
Pak jsem ještě do toho adresáře nakopčil soubor rootfs.gz

Vyhazuje mi to error 15:file not found
Asi něco kokotim  Škleb
Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #52 kdy: Pátek, 02.08.2013, 17:30 »

z tvého minulého příspěvku jsem vyrozuměl, že ti to chodí  Úsměv

Nemusíš to Ophcrack.iso rozbalovat, jen mu v "menu.lst" nastav cestu a adresář "Tables" zkopíruj do rootu flashky.
Jen je problém, že ophcrack nevidí automaticky root flashky a musí se připojit (mount) a potom ručně vyhledat adresář "Tables". To tam i popisují v tom odkazu.
Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #53 kdy: Sobota, 03.08.2013, 00:13 »

Nemáš tady v řádku chybu?:
find --set-root /ophcrack/boot/bzimage
Nemělo by to být?:
find --set-root /boot/ophcrack/boot/bzimage

Anebo obráceně zkrátit:
title Ophcrack Live CD
find --set-root /ophcrack/boot/bzimage
kernel /ophcrack/boot/bzImage rw root=/dev/hda1 vga=normal lang=de_DE kmap=de_DE screen=1024x768x16 autologin
initrd /ophcrack/boot/rootfs.gz
když píšeš, že jsi v root vytvořil adresář /ophcrack
 Není mi jasné, k čemu je v root adresář boot, v něm podadresář /ophcrack a v něm znovu další podadresář /boot.
Snaha by měla směřovat k co nejkratším cestám.
Zaznamenáno
Stran: 1 2 3 [4]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!