Craftcom
Úterý, 11.05.2021, 13:09 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Zajímavý spouštěcí disk na bázi WIN7PE v češtině  (Přečteno 20997 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: Pondělí, 04.02.2013, 01:52 »

Zkouším obojí - ve VB jak ISO tak CD/DVD a také přímý boot PC z media.
Na nastavení vlastností při editaci iso nesahám, ty by měly být tím pádem zachovány nezměněny.
Ale kouknu se při dalším experimentování, jestli to není jinak.
Při sestavování kompilace ve vypalovacím pluginu TCUP se nenastavuje (víceméně není co krom odzatržení Joliet ), vše se tam nasype a při kliku na vypálení se teprve vkládá bootsoubor.
Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Úterý, 05.02.2013, 21:22 »

Tak nějaký pokrok ?  Mrknutí
Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Sobota, 09.02.2013, 02:54 »

Vydržet! Pauza. Absence time. Jsou momentálně přednější úkoly jinde. A navíc se ode dneška nějak smolí OperaUSB12.12. Má nějaké problémy se správou paměti i po vysypání všech tempů. ChromeUSB náhradou fachá bezchybně - překvapivě.
Zaznamenáno
Leo
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Sobota, 30.11.2013, 09:28 »

Dobry den.
Stah jsem si WIN7PE_CZ.iso
Snažím se tam přidat nějaký program.
Návod jsem našel v souboru VasAlex_BartPe_CZ.
Jak má byt stravně nastaven ten soubor ImgBurn.shl
Citace
[Shortcut]
exe=\ImgBurn.exe
desktop=yes
quicklaunch=
startmenu=Vypalovací programy
programs=
lnk=ImgBurn
workdir=\
args=
icon=\ImgBurn.exe
hotkey=

Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Sobota, 30.11.2013, 11:54 »

Ano, takto by mohl vypadat soubor .shl, ale musí být v adresáři s programem "ImgBurn.exe". Jinak musíš upravit cestu.
Programy musíš dát do adresáře "XMPE",který musí být v rootu nebo si upravit v základním souboru "boot.wim" soubor "sh.ini", kde je základní nastavení toho, v kterém adresáři program "sh.exe" hledá.
« Poslední změna: Sobota, 30.11.2013, 11:56 od normin » Zaznamenáno
Leo
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Sobota, 30.11.2013, 13:00 »

Tak tento problém vyřešen.
Soubor ImgBurn.exe co je v VasAlex_BartPe_CZ.je fake.
Vůbec nelze spustit, a proto se nezobrazí ani ta ikona na ploše.
Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: Sobota, 30.11.2013, 13:25 »

No jooo, ty sis nevšiml, že jsou to jen příklady ...
Nechtěl jsem, aby to bylo zbytečně velké, šlo jen o příklad jak na to.
Jinak ti to vše funguje?
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!