Importuju to v T-12 tj. do default usera pred vytvorenim administratorskyho uctu, ktery si to z tama zreplikuje.
Něco podobného jsem kdysi zkoušel taky, ale s jiným výsledkem. Účet administrátora se vytvoří nezávisle na obsahu default, který předá nastavení default do user teprve nově vytvořeným účtům users po volání administrátorem.
Zkusil jsem na to berličku - administrátor vytvoří usera s právy správce, user dostane nastavení z default, odhlásím administrátora, přihlásím usera-správce, odstraním účet administrátora a komplet jej nově vytvořím jako administrátora takže dostane nastavení z default nebo administrátora neodstraním, ale přepíšu mu nastavení z default. Otázkou by zde bylo, k čemu stavět znovu administrátora, když se jím stal nový user-správce. Na FAT32 se mi tohle povedlo, na NTFS ( logicky ) ne. ( Nabízí se takto primární instalace do FAT32 a teprve poté převod na NTFS.)
Klasický export/import nastavení z PC na PC systémovými prostředky - o to tu asi nešlo .(?)
Nastavení IE by mělo být aplikováno až po instalaci a spuštění drv GK, bez nich toho spousta nepůjde a iexplorer má zase vazbu na explorer - XP/IE6 jsou ještě vázané (?) . Odděleno zcela je to snad až ve Vista/IE7.