Můžu v nLite přidat i záplaty pro pro IE7 a WMP11? Muzu je v nLite pridat mezi aktualizace, kdyz ty programy samotne tam budu mít taky?
Nemám dát aspon instalačku IE7 před záplaty pro ni? (A to samé u WMP11?)
A neměl by jste někdo jejich seznam, případně odkaz na kompletní balík záplat pro IE7, WMP11 .... a pro .NET Framework?
ještě mě napadlo se zeptat, nevíte jakej directx je v instalačce se SP3?
je tam uz ten 9c, nebo ne?
jeste jsem to neinstaloval a muzete mi tou informací ušetřit hodinu času ).
jsem ted nekde zahlídl, ze snad directx9c mel byt soucasti SP2,
ale taky jsem někde (tuším na slunečnici) zahlídl ke stažení dirextx 9c - opravená verze.
tak jak to je s directx u SP3?
Ušetřit hodinu ... ).(
Já se s integrací komponent do instalačky drbu už pár dní....
Pokud dám integrovat sp3 do instCDxp s sp2 ( doporučeno ) pomocí nLite, tak to nedopadne dobře. Při prvním restartu během instalace naskočí BSOD 0x000000c2 ( ... ... ) !
Prohrabal jsem staré zálohy, vytáhl XPP"0" a z příkazové řádky postupně integruji sp1, pak sp2 a sp3. Výsledek je dost odlišný od integrace přes nLite. Navíc, abych se zbavil té hlášky, chci všechno nastavení vložit do jediného souboru winnt.sif a zbavit se skupiny souborů.inf, které vytváří nLite, takže je to na dlouhodobější ruční editaci.
Na stránkách MS si stáhni poslední verzi IE7 pro xp, je z 6.5.2008 (
http://www.microsoft.com/downloads/Browse.aspx?DisplayLang=cs&nr=20&categoryid=6&sortCriteria=date opravená ? - nejnovější vnitřní soubor update.ver má datum 14.10.07 9:18 ) , novější oprava tam není, ze stejného dne jen (KB947864).
Totéž je i DirectX z 5.3.2008 16:30 - zatím poslední.
.NET jsou na stránkách MS také přehledně - 1.1, 2sp1, 3sp1, 3.5 včetně langcz !! - stačí jen koukat
.
Určitě se nelze vyhnout vícenásobné integraci/editaci nLite, pokud to chce mít jeden pořádně a na jeden šup to prostě nejde.
Ještěže nemusíme pokaždé smažit placku pro zkoušení a jde to testnout ve VirtualBoxu.
Do finálního media ( DVD ) ještě přihazuji all drv z driverpacks.net a mám testovačku na "všechen HW".