Craftcom
Neděle, 09.05.2021, 10:16 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Import makrokomponenty  (Přečteno 7328 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
tjfe160
Host
« kdy: Pondělí, 26.11.2007, 09:23 »

Zdravim ,
zkousel jsem importovat  makrokomponentu HW_CD_ROM_ALL co je na internetu a cely import probehne v poradku, ale componenta se mi nezobrazi v Target Disagneru. Nevite co s tim? A jeste mam jeden dotaz v sitovem pripojeni mam na ikone vykricnik a pise to limitovane nebo zadne pripojeni a kdyz dam pravym na sitove pripojeni tak mi nabidka status nejde. Ale sit jde.
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Pondělí, 26.11.2007, 09:52 »

Citace
zkousel jsem importovat makrokomponentu HW_CD_ROM_ALL co je na internetu a cely import probehne v poradku, ale componenta se mi nezobrazi v Target Disagneru

To je divný. Zkus si popsaným postupem vytvořit svou vlastní makrokomponentu a ověř si, zda ti ji Target Designer zobrazí.

Citace
v sitovem pripojeni mam na ikone vykricnik a pise to limitovane nebo zadne pripojeni a kdyz dam pravym na sitove pripojeni tak mi nabidka status nejde

Příliš málo informací...

Pavel
Zaznamenáno
tjfe160
Host
« Odpověď #2 kdy: Pondělí, 26.11.2007, 10:12 »

Ten import jsem zkousel na makrokomponente HW meho PC a ta se mi tam zobrazila a tak nevim proc by ta tvoje nesla, normalne ji otevru dam ji importovat do componenta datbaze manageru vse probehne v poradku, pusim znovu studio ale nenajdu to tam. Mam ztazene i to Feature Pack 2007, aby jsem to mel stejny jako ty.
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Pondělí, 26.11.2007, 10:19 »

No tak to je fakt divný, nic mě nenapadá. Nemůže bejt zařazená někam jinam? Zkus ji najít podle názvu.

Pavel
Zaznamenáno
tjfe160
Host
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 26.11.2007, 12:29 »

To jsem zkousel, ale nenasel jsem ji. Jedine zkusim si vytvorit svoji makrokomponentu , ale koukal jsem na tu tvoji, ale nevim jak se tam pridavaji dalsi ovladace z ostatnich cd room. Nemohl by si mi nejak poradit?
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Pondělí, 26.11.2007, 13:16 »

Stačí si přečíst postup, buď v nápovědě, nebo: http://www.craftcom.net/14_embedded/wxpe_mkomp.htm

Pavel
Zaznamenáno
tjfe160
Host
« Odpověď #6 kdy: Pondělí, 26.11.2007, 17:59 »

Zkousel jsem si vytvorit makrokomponentu CD ROM, ta se mi povedla naimportovat ulozit do SQL serveru. Vsechny cd rom co byli na vyber jsem tam vlozil krome el trio cd (ta mi delala nejake problemy), ale stejne mi to pise, ze nemuze cist z disku, ze je to nepodporovany a nebo neznamy foramt pro windows a ze disk neni naformatovany. Uz jsem ji,ale jednou rozchodil, ze jsem tam nahazel vsechny rucne a pak mi to cetlo ale ted nevim proc to nejde, zkusi mi nekdo poradit.
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Pondělí, 26.11.2007, 19:43 »

Opravdu nemůžu řešit všechno, doporučuju přečíst si články o XP Embedded.

Možná pomůže tohle: http://pc.poradna.net/question/view/109936-zahadna-chyba-pri-pristupu-k-opticke-mechanice

Pavel
Zaznamenáno
tjfe160
Host
« Odpověď #8 kdy: Čtvrtek, 29.11.2007, 08:07 »

Uz mi vse chodi , co jsem zatim potreboval. Problem nebyl v me makrokomponente, ale v projektu mi chybel file system CDFS, kdyz jsem tuto komponentu pridal do projektu tak mi zacala CD ROM cist.
Jinak  diky za rady
Lada
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Čtvrtek, 29.11.2007, 14:31 »

Tak to je fajn, díky že ses podělil o řešení problému. Ať se daří...

Pavel
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!