tslany
|
|
« Odpověď #15 kdy: Sobota, 24.03.2007, 16:10 » |
|
Už sem to stáhl, ty soubory tam sou, jen "vypálit" a sehnat nový VirtualPC (od M$ už mě se*e)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavel
|
|
« Odpověď #16 kdy: Sobota, 24.03.2007, 19:04 » |
|
...sehnat nový VirtualPC (od M$ už mě se*e) Trošku tomu nerozumím, co sháníš? Pokud jde o virtuální počítač, zdarma můžeš mít VMware Server (chová se podobně jako Workstation, ale je komplet zdarma). Taky doporučím svou knihu o WinXP Embedded: http://ebook.craftcom.netPavel
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
tslany
|
|
« Odpověď #17 kdy: Sobota, 24.03.2007, 20:40 » |
|
VMware sem vyzkoušel, jen mi vadila ta obrazovka se spuštěným strojem, prostě bordelář, co dodat Ale teď sem stáhnul mód pro M$ VPC pro AMDx64 rpocesory, tak zkusím štěstí. Jinak na tvoji knihu sem se už mrkl, přeji hodně štěstí a prodeje, bohužel teď si nemůžu dovolit investice ani sem se ještě "nevzpamatoval" z koupě mobilu (4rejpaly: žádná nokija, HTC!) takže budu muset vzpoléhat na sebe, na ukázku a semtam na rady ostatních. OT: bude se prodávat knižně v knihkupectví?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
tslany
|
|
« Odpověď #18 kdy: Sobota, 24.03.2007, 20:52 » |
|
Jak sem před chviló odpostoval, hodilo mi to eror
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavel
|
|
« Odpověď #19 kdy: Sobota, 24.03.2007, 20:55 » |
|
Ten HTC by mě zajímal. Napíšeš recenzi?
Pokud to budou "menší" rady, rád pomůžu :-)
Kniha: no, mám v plánu sem-tam někoho oslovit, v pondělí zrovna předám jednu várku knih do malýho brněnskýho obchůdku; možná se moje kniha objeví i na pražské výstavě Amper...
Pavel
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavel
|
|
« Odpověď #20 kdy: Sobota, 24.03.2007, 20:58 » |
|
Jak sem před chviló odpostoval, hodilo mi to eror Díky za info. Nojo, ono to občas nějakou tu chybu hodí. Nevím čím to je, já dovnitř nevidím, možná by to věděl/zjistil/našel Craft... Pavel
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
tslany
|
|
« Odpověď #22 kdy: Sobota, 24.03.2007, 21:40 » |
|
Už to jede! Asi sem měl špatnou instalačku.(neví někdo, jak cca 120MB WxpE přenýst na notebook: COM,LPT, PCMCIA modem, 3,5 FDD,2,5 5GB HDD ?)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavel
|
|
« Odpověď #23 kdy: Sobota, 24.03.2007, 22:12 » |
|
Ten noťas nemá USB ani CD? Pak to bude dost náročný. Snad vypojit disk a připojit přes redukci do stolního.
Jakej projekt pro ten noťas plánuješ?
Pavel
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
tslany
|
|
« Odpověď #24 kdy: Sobota, 24.03.2007, 22:42 » |
|
Abych z toho vytáhnul max s explorerem nebo shelem vytáhnutým z linuxu, protože sou nenáročný, ale stejně to ještě nemůžu spustit, má to málo RAM, musim sehnat novou. Ale taky něco plánuju na USB do 200MB, protože ten BartPE/RetargoXPE sou pro mě nedostačující, potřebuju na tom rozjet nero, takový "restore-usb" win+lin.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavel
|
|
« Odpověď #25 kdy: Sobota, 24.03.2007, 23:06 » |
|
Pro Win doporučuje skvělej a hlavně nenáročnej shell bbLean. Nero funguje s Reatogo naprosto bez problémů...
Pavel
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
tslany
|
|
« Odpověď #26 kdy: Sobota, 24.03.2007, 23:15 » |
|
Nero 7 Premium? Ten bbLean sem zkoušel, hustej program, ale jak sem to vypnul, to byla na explorer ve Widlich hezká podívaná :smich:
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
tslany
|
|
« Odpověď #27 kdy: Sobota, 24.03.2007, 23:20 » |
|
Prostě mám kliku... chci dát CZ makrokomponentu do ukázky WinAPI32, ale ten zmetek se v designeru nechce zobrazit.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavel
|
|
« Odpověď #28 kdy: Sobota, 24.03.2007, 23:41 » |
|
Používal jsem v Reatogo jak Nero, tak i Nero 6. Nevidím důvod, proč by nešlo i Nero 7... chci dát CZ makrokomponentu do ukázky WinAPI32, ale ten zmetek se v designeru nechce zobrazit Můžeš ten problém popsat trochu srozumitelně? Pavel
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
tslany
|
|
« Odpověď #29 kdy: Neděle, 25.03.2007, 10:05 » |
|
(Soráč už sem asi byl mimo)Dám svoji, ale i ukázkovou makrokomponentu pro češtinu, importuju v component database manageru, ale v target designeru není, ani když to celý prohledám.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|