Craftcom
Neděle, 14.07.2024, 07:26 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: boot-DVD-RAM  (Přečteno 7411 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« kdy: Úterý, 29.11.2005, 22:19 »

Je někdo, komu se povedlo vytvořit Live CD win napoprvé ?
Tipnu, že ne.
Někdo to zkusí, zjistí, že se to nepovedlo ani napodruhé a tak si řekne, že těch zničených placek bude za chvíli asi moc.
Inu pořídí si přepisovatelné RW a testuje na něm.
To je i můj případ. Jenže mne to neuspokojuje.
Vadí mi, že při každé změně projektu musím znovu vypálit celé medium.

Ví někdo, jak vytvořit DVD-RAM, aby bylo bootovací a zároveň si zachovalo vlastnosti RAM ?

( VirtualPC ani VMware sem nenabízejte, to je něco jiného. )
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Úterý, 29.11.2005, 22:44 »

Citace
Ví někdo, jak vytvořit DVD-RAM, aby bylo bootovací a zároveň si zachovalo vlastnosti RAM ?

Podle googlu se zdá, že to nepůjde ...
http://www.hitachi.co.jp/dvd-ram/english/service/a_gf1000.html
http://forums.macnn.com/archive/index.php/t-52686.html

Citace
( VirtualPC ani VMware sem nenabízejte, to je něco jiného. )


Předpokládám že to víš, ale pokud ne, tak to sem radši napíšu. Ve VMware se dá použít bootování z iso obrazu, nemusí se vypálit na cd(rw).

Pavel
Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Úterý, 29.11.2005, 23:18 »

Citace: "Pavel"

Citace
( VirtualPC ani VMware sem nenabízejte, to je něco jiného. )

Předpokládám že to víš, ale pokud ne, tak to sem radši napíšu. Ve VMware se dá použít bootování z iso obrazu, nemusí se vypálit na cd(rw).
Pavel

Kdybych to nevěděl, tak bych ten dovětek nepsal.
Citace: "Pavel"

Citace
Ví někdo, jak vytvořit DVD-RAM, aby bylo bootovací a zároveň si zachovalo vlastnosti RAM ?

Podle googlu se zdá, že to nepůjde ...
http://www.hitachi.co.jp/dvd-ram/english/service/a_gf1000.html
http://forums.macnn.com/archive/index.php/t-52686.html
Pavel

Tos mne utřel pěkně rychle !

Takže zbývá jen náhradní řešení s pomocnou disketou.
Do toho se mi právě nechtělo.
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Středa, 30.11.2005, 09:29 »

Citace
Tos mne utřel pěkně rychle !


:-) Takhle já na lidi působím :-)
Netvrdím že neexistuje způsob, ale zdá se, že to nejde ...

Pavel
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!