Craftcom
Středa, 23.06.2021, 20:26 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 [2]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: BartPE-XPE Megapack a Windows Blinds  (Přečteno 26449 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Radovan Tuček
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 34


Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: Sobota, 10.06.2006, 21:21 »

256Mb - ram
Pošlete mi prosím někdo starší verzi reatogo na
pozortucnak@seznam.cz
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Sobota, 10.06.2006, 21:30 »

O kterou verzi konkrétně máš zájem?

Pavel
Zaznamenáno
Radovan Tuček
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 34


Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Neděle, 11.06.2006, 00:04 »

Třeba to reatogo-25-6
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Neděle, 11.06.2006, 09:36 »

Radovane, asi takhle: něco evidentně děláš blbě, s tím ti verze 25-6a nepomůže, ta se chová stejně jako 235. Takže by bylo dobrý, kdybys popsal krok za krokem co a jak děláš a taky předvedl jak vypadá a kdy se zobrazí ta černá obrazovka...

Pavel
Zaznamenáno
Radovan Tuček
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 34


Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Neděle, 11.06.2006, 13:38 »

Postup sem již napsal. Pri startu se objevý lišta starting reatogo...
a potom zhasne obrazovka. Pošli mi prosím tu starší verzy reatogo.
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Neděle, 11.06.2006, 14:11 »

Ty gramatický chyby jsou kouzelný :-)

A necháš to vůbec pokračovat? Zřejmě ti to bootuje dost pomalu, ano černá obrazovka během bootu být může, to je OK, zrovna ve fázi kdy píšeš že to dělá. Nech to v klidu doběhnout, podle mýho ten boot přerušíš příliš brzo.

Reatogo má kolem 6 MB, to bych se svým připojením posílal moc dlouho. Ale když vydržíš, mohl bych ti to poslat z práce.

Pavel
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 kdy: Neděle, 11.06.2006, 14:11 »

Už ji máš v poště.

BTW. Doufám, že nemáš nastaveno filtrování exe souborů  Úsměv

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Radovan Tuček
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 34


Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: Pondělí, 12.06.2006, 12:15 »

Bohužel to pořád nefunguje, ale už to neřešte.
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: Pondělí, 12.06.2006, 12:25 »

Citace
Bohužel to pořád nefunguje, ale už to neřešte.

Nojo, ale všem ostatním to funguje. Ještě nápad: nemáš nějakou integrovanou grafiku která "žere" velký množství paměti RAM?

Pavel
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: Pondělí, 12.06.2006, 15:22 »

Tady někdo řeší velmi podobnou věc s WinXP http://www.zive.cz/poradna/SubChild.asp?Qst=305880&Main=51

Pavel
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: Středa, 14.06.2006, 11:50 »

Nemůže být ještě problém v tom, že tvoje WinXP, na kterejch vytváříš Reatogo nejsou s SP2?

Jinak už fakt nevím.
Pavel
Zaznamenáno
pancho.villa
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 39


Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: Úterý, 13.03.2007, 01:48 »

mel sem podobnej problem s cernou obrazovkou a vyresilo se to vytvorenim driver pluginu pro grafickou kartu
Zaznamenáno

pancho villa
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 kdy: Čtvrtek, 15.03.2007, 08:58 »

Citace: "pancho.villa"
mel sem podobnej problem s cernou obrazovkou a vyresilo se to vytvorenim driver pluginu pro grafickou kartu


To je divné, můžeš uvést přesný typ VGA, u které to vzniklo a monitor, který používáš, zda CRT nebo LCD?

Každopádně v drtivé většině případů stačí výchozí driver obsažený standardně ve WinXP. Když dojde u nějaké dosti staré VGA karty k problému, většinou se to projeví na CRT monitoru nízkou obnovovací frekvencí a nemožnosti její změny. V tomto případě může vytvořený driver pro danou kartu opravdu pomoci. Již se to tady v jiném starším vlákně řešilo.
Nicméně jak se zdá zřejmě někdy se standardní driver z WinXP nechytá  ;o)

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
pancho.villa
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 39


Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: Středa, 01.08.2007, 02:42 »

ja uz mam jinou desku,takze uz presne nevim,ale  byla to integrovana grafika snad sis (8mb)
Zaznamenáno

pancho villa
Stran: 1 [2]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!