|
Pavel
|
|
« Odpověď #1 kdy: Neděle, 23.04.2006, 07:50 » |
|
Zatím jsem se díval jenom na prostředí. Reatogo po instalaci používá EN, po provedení lokalizace se přepne na CZ. Spuštěný PEBuilder má však nastavený výchozí jazyk němčinu, pokud ji chcete změnit na češtinu, postupujte takto: zvolte nabídku PE-BUilder, příkaz Optionen. Otevře se dialog, ve kterým klepněte na první tlačítko vpravo nahoře Andern, z nabídky jazykových (lokalizačních) souborů vyberte czech.lng a klepněte na OK. POtvrďte dialog a spusťte PEBuilder znovu.
Pavel
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavel
|
|
« Odpověď #2 kdy: Neděle, 23.04.2006, 17:47 » |
|
Tak autor už opravil chybu v lokalizaci (výchozí jazyk v PEBuilderu). Zřejmě se dočkáme i "profilů", viz. předchozí odkaz na fórum...
Pavel
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavel
|
|
« Odpověď #3 kdy: Pondělí, 24.04.2006, 11:17 » |
|
Reatogo vzal vážně můj nápad na vytvoření "profilů". Myšlenka je asi taková: protože vytváříme Reatogo pro různý účely a pokaždé povolujeme obecně jiný pluginy, hodilo by se vytvořit "profily", který by obsahovaly info o tom, který pluginy jsou povolený. Reatogo zapracoval a výsledkem je plugin http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=16850&st=0&p=111301&#entry111301Pavel
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
stevocz
|
|
« Odpověď #5 kdy: Pondělí, 08.05.2006, 14:04 » |
|
od novej verzie mi prestala fungovat aktualizacia cez Get_Plugins
pri riadku kontrole aktualizacii napise Skipped a v riadku stahovania pluginov napise Error a potom zobrazi pluginy ktore mozem stiahnut ale povedal by som ze ziadne nove tam nepridava.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Notebook Acer. CPU 2,8GHz, 756MB RAM, 40GB HDD
|
|
|
|
|
|