Craftcom
Pátek, 22.11.2024, 04:35 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: zmyzne ponuka START  (Přečteno 5070 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
michal11
Nováček
*

Zobrazit profil
« kdy: Úterý, 11.04.2006, 23:47 »

hned po nacitani windows mi zmyzne ponuka Start.vsetko ostatne idelen Start nemozem najst.
Stalo sa mi to hned ako som stiahol program" Test2"
je to len nejaky zart od priatelov ale nemozem sa toho zbavit.
Prosim oradu ako na to.
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Středa, 12.04.2006, 08:37 »

Rubrika WinXPE, ve které je tvůj dotaz se týká Windows XP Embedded. Jinak na tvůj dotaz nedokážu odpovědět...

Pavel
Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Středa, 12.04.2006, 13:57 »

Citace: "michal11"
hned po nacitani windows mi zmyzne ponuka Start.vsetko ostatne idelen Start nemozem najst.
Stalo sa mi to hned ako som stiahol program" Test2"
je to len nejaky zart od priatelov ale nemozem sa toho zbavit.
Prosim oradu ako na to.

Měl jsi navštívit poradnu www.zive.cz ! Ale i tak se dá lecos najít. Na plochu se dostaneš a zní určitě půjde otevřít i nějaké okno nebo na ní vytvořit nějaký nový dokument. Pak postupným klikáním o úroveň výš se dosteneš do své uživatelské  složky nebo tam můžeš vstoupit i přes dokumenty na ploše. Pak už stačí najít NabídkuStart a v ní složku Po spuštění. V této najdeš pravděpodobně zástupce aplikace, která ti NS ukrývá. Zástupce vyhoď.
Jak vypínáš a restartuješ PC bez NS ? Správcem úloh ? Tak v něm můžeš sestřelit i tu nežádoucí aplikaci.
Stáhni si zde http://cestiny.idnes.cz/pa/appmanagercz.html pro příště šikovnou utilitku.

Pro tebe i ostatní - zde není lamerská poradna, toto forum je "specializované" a napříště nebude suplovat jiná fora.
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!