Craftcom
Neděle, 14.07.2024, 07:08 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Help reatogo-25-6a  (Přečteno 5986 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Leošek
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 23


Zobrazit profil
« kdy: Středa, 01.03.2006, 10:23 »

Zdravim.Poradite.
Sedim u toho jak jelito tyden a nevin jak dal.
Dlouho jsem použival PE-Builder 3.0.32
Minuly tyden jsem se rozhodl vytvořit novějši verzi  (reatogo-25-6a)
Spustim Reatogo.exe
Otevře se mi program.Nastavim si co potřebuji.
Spustim konfigurovt. Vše OK
Potom kliknu na Spustit Pe Builder.
Vysloči mi Text okno PROBLEM.txt
Když ho shodom najede Reatogo Pe builder v.3,1,9
Spustim a začne proces.
Vytvařeni souboru na HD proběhne OK  0 chyb
Když se začne vytvařet obraz hodi to chybu.
 
 
Vytvořit ISO obraz
Spuštění externího programu
D:\reatogo-25-6a Odbokovan\mkisofs.exe -iso-level 4 -volid "ReatogoPE" -b bootsect.bin -no-emul-boot -boot-load-size 4 -hide bootsect.bin -hide boot.catalog -o "D:\reatogo-25-6a
 Chyba: CreateProcess("D:\reatogo-25-6a Odbokovan\mkisofs.exe -iso-level 4 -volid "ReatogoPE" -b bootsect.bin -no-emul-boot -boot-load-size 4 -hide bootsect.bin -hide boot.catalo
Kompilace ukončena...
Objevilo se 1 chyby a 0 varování
Použití [<<] a [>>] tlačítka pro přeskočení Chyba/Varování.
Saved this log to: D:\reatogo-25-6a Odbokovan\reatogoBuilder.log
 
Dik moc.
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Středa, 01.03.2006, 11:15 »

Na první pohled bych řekl, že je problém v mezeře v cestě Reatogo. Použij adresář (složku) bez mezery a dej vědět, jestli to pomohlo.

Pavel
Zaznamenáno
Leošek
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 23


Zobrazit profil
Re
« Odpověď #2 kdy: Středa, 01.03.2006, 12:48 »

Pavle.Dik moc.
Fakt to bylo vte mezeře.
Takova kravina a toli času v pr....
Když už tu otravuji rad bych se zeptal.
Da se pracovni lišta změnit aby vypadala jako ve Win XP.
Mam BartPE-XPE premium.
Proč je funkčni jen klasika
XP-modř,XP-zelená,XP střibrná.vlastní jsou šede a nefachči
Autor ma na svych strankach tyto funkce funkční.    Úsměv  Úsměv

http://www.reatogo.de/Reatogo-X-PE.htm
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Čtvrtek, 02.03.2006, 10:48 »

Je nutné si stáhnout plugin WindowBlinds, viz. bližší info http://craftcom.net/05_ovladace/zmena_vzhledu.htm a nakonfigurovat, poté již budou tyto volby aktivní.

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!