Jsem rád, že jsi to vzal aspoň ze začátku sportovně, protože ze svých zkušeností vím, že spousta dotazů je někdy zcela zbytečných a to že nejsi běžný uživatel PC nemohu hned poznat.
ReatogoXPE je na to hodně alergický a vznikají díky tomu různé podobné chybové hlášky, proto jsem chtěl znát od tebe základní věci, aby se vyloučila nějaká zásadní chyba, s kterýma už jsem se setkal nespočet.
Jak se dívám na tvůj nový log, tak chyba je opravdu stejná, přiznám se, že jsem se s ní ještě nesetkal, natož při dodržení všech základních věcí a soudě dle odpovědí Pavla nejsem sám.
To že máš funkční originální CD, taky případnou chybu vylučuje, což bývá nezřídka taky zdrojem problémů.
1. Takže jestli jsem to správně pochopil, zkoušel jsi originální verzi PEBuilder 3.13, reatogoXPE 313-103 i reatogo25-6a a pokaždé stejný problém. Co se týče SP2 ten je potřebný pouze u balíčku reatogoXPE, originální PEBuilder je funkční i se SP1, to mám odzkoušeno.
2. Verze XP Home dělala problém pouze u verze reatogo313-103a u ostatních již ok.
3. Předpokládám, že spouštíš "čistý" PEBuilder bez svojich přidaných pluginů.
Výpis celého řádku výsledného logu zahrnující v sobě položku setuphiv a petmphive je následující :
Copying file "F:\i386\setupreg.hiv" to "C:\reatogo-313-103-a\setuphiv"
Closing hive "C:\reatogo-313-103-a\petmphive"
Osobně bych to viděl na nějaký problém ve tvém registru, protože reatogoXPE přebírá některá nastavení z registru, nicméně u originální verze PEBuilder používající klasický shell Nu2Menu by toto nemělo mít vliv. Doporučil bych se podívat do svého logu z kompilace (v programu PEBuilder - F3)
BTW. Pokud na to příjdeš, rád se poučím a ačkoliv ten program znám za tu dobu už slušně netvrdím, že jsem vševěd a znám ho naprosto dokonale do posledního detailu jako jeho tvůrce, proto je tady hlavně toto fórum a bohužel zatím se tady snažíme poradit pokud víme pouze Pavel a já :?
Nicméně předpokládám, že angličtina není pro tebe problém jakožto někoho koho pc živí, tak se můžeš na toto optat přímo ve fóru na 911cd.net, kde je daleko více lidí, kteří tento program znají a také přímo autor balíčku reatogoXPE, ale ani on není vždy zárukou objasnění problému.