čaute, potreboval by som pomôcť s problémom, ktorý sa mi vyskytol, keď som robil bootovacie XPE z ramky
po vytvorení boot CD podľa návodu z craftcomu.net sa mi pekne načítalo CD do ramky, načítalo sa XPE, ale v okamihu spúšťania XPE (približne v čase naskočenia obdoby "welcome") sa miobjaví Blue scrren of death s obsahom, že windows nenabehne, pretože by mohlo nastať poškodenia PC.
Skúšal som to simulovať na MS Virtual PC aj Vmware, ale testovanie bolo s rovnakým výsledkom (veľkosť obrazu je cca 200MB - skoro žiadne pluginy a veľkosť pridelenej RAM virtualnemu stroju je 512MB), obyčajné bootovacie CD pritom bolo v poriadku
pre ďalšie info: súbor ramdisk.sys som nahradil, ale neviem, či bolo v poriadku;
nenahradzoval som už nič iné
používam najnovšiu verziu XPE (k staršej som sa nevedel dostať)
skúšal som nájsť nejaké info na fórach, ale tam som našiel také veci, že na boot treba mať okrem iného súbor ntldr,ktorý som však v mojom obraze nenašiel
pomohlo by mi, ak sa už niekto s týmto problémom stretol, alebo by mi tiež pomohlo, ak by mi niekto poslal (popripade skontroloval) subory z
http://craftcom.net/index.php?action=download&fileid=18ďakujem