Ahoj, kouknul jsem se na ten
http://autoinstall.craftcom.net/index.php?page=beginner/spslipstream a odpověď na mojí původní otázku to bohužel není. Takže ještě jednou, nainstaluješ nLite a máš hned na začátku POUZE dvě možnosti jak s ním pracuješ a já si vůbec nejsem jistý která z těch možností je OK.
- nLite pozná že máš SP1, dáš krok dále, zaznačíš všechny možnosti /integrace SP, tweak, ovladače, odebrání atd./ a vždy po provedení dané operace a nastavení parametrů dáš krok dále až zkonšíš tím, že se tě nLite zeptá: chceš spustit integraci SP,záplat, ovladačů adt. a výrobu ISO - a v tuto chvíli se ti integruje SP2 do SP1, přidávají záplaty, ovladače, addons atd. a ve finále je vše integrováno a pak by ti to mělo vyhodit ISO
nebo
- nLite pozná že máš SP1, dáš krok dále vybereš integraci SP, ten integruješ OK, pak dáš krok zpět, vybereš ale DÁLE všechny kroky KROMĚ SP2 a pak ti to vyhodí nakonec ISO. A tam směřuje moje otázka, pokavad při posledním kroku není zaznačená volba SP, tak podle mého to ISO nemá správně integrovaný SP2.
Kdybych to takhle dokázal popsat anglicky tak bych přímo kontaktoval autory nLite a požádal je o vysvětlení základního postupu práce s nLite. takže jen doufám že si to tu zkusí někdo kdo s tímto programem někdy pracoval a uvědomuje si trochu jeho funčnost ......
Ahoj
onyX