Zdravím, vytvořil jsem si instalační usb flasku podle návodu na
www.craftcom.net . Když ji připojím nabootuje pouze do cmd line (vidím pouze C:\>), měl jsem pocit že jsem tu někde viděl napsaný příkaz ale nejsem si jistý tak se ptám jeslti jsem udělal někde chybu při vytváření flashky nebo opravdu stačí napsat nějaký příkaz a rozjede se instalace.
Diky za pripadne odpovedi
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Uz jsem pokrocil a ted mi to nabehne uz do instalace win ale hnedka se mi objevi chyba ze chybi atiide.sys . jak ho mam pridat ?
----------------------------------------------------------------------------------------------
tak jsem zkusil atiide.sys najit na puvodnim instal cd a nakopirovat do slozky driver na me flasce a pokrocilo to dal.
dalsi soubory co chybeli :
vibus.sys
3wareDrv.sys
3waregsm.sys
aec6210.sys
aec6260.sys
aec6280.sys
aec68x5.sys
aec6880.sys
aec6897.sys
aec67160.sys
aec671X.sys
ahpt3xx.sys
ahpt3xx.sys - tady jsem zkoncil na instalacnim cd je jen soubor ahpt3xx.sy_ a kdyz ho pomoci prikazu expand expanduju tak se vytvori soubor hpt3xx.sys (tento je na instal cd 2x) takze netusim jak dal.
btw pokousim se nainstalovat XP prof Sp3 ktere uz nekdo upravil a vylepsil (mam jejich obraz ale jelikoz mi odesla romka tak to zkousim takhle .... a delam to poprve.)
ted uz jsem pouzil na vytvoreni bootovaci flasky tady ten navod
http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=20747 protoze mam 8GB flasku a nic jineho funkcniho jsem nenasel
budu rad za kazdou radu
TomGuma