Craftcom
Sobota, 23.11.2024, 05:29 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Prosba: Reatogo a 2 ramdisky  (Přečteno 4639 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Pavel
Global Moderator
Moderátor

Zobrazit profil
« kdy: Neděle, 17.09.2006, 10:42 »

Před nějakou dobou jsem se pustil do projektu, jehož cílem jsou dva ramdisky v Reatogo. Myšlenka je asi taková: jeden menší ramdisk pro samotný systém (profil, protokol událostí, ...) a druhý (větší) ramdisk jen pro uživatelovy data (lze kdykoli naformátovat a ideálně i měnit velikost).

Testoval jsem tak moc, až jsem ztratil funkční řešení. Nějaký info ode mne je anglicky na http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=17624

Je tu někdo, kdo by byl ochotnej se spolupodílet na tomto projektu? Klidně rovnou pište dotazy a náměty a nápady a... a tak :-) rovnou sem.

Pavel
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Neděle, 17.09.2006, 12:22 »

Tak už jsem slušně pokročil, dva ramdisky už jsou funkční (zatím bez změny velikosti), ještě to sice není úplně podle mých představ, ale použitelný to je.

Těšte se :-)

Pavel
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Úterý, 10.10.2006, 23:03 »

Zajímá to vůbec někoho?

Občas mám trochu času na testování. Mám kombinace, který jsou funkní. Jeden ramdisk (ar ramdisk) ale funguje jen s FAT souborovým systémem. Velice rád bych měl oba ramdisky s NTFS.

Nemáte někdo tip na free, legálně použitelnej ramdisk s NTFS, ideálně aby šla měnit jeho velikost za běhu?

Pavel
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!