Craftcom
Neděle, 08.09.2024, 06:19 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Upravujeme Win XP / WinXP z USB flash / USB HDD / Re: Windows XP fungujcí z USB HDD kdy: Neděle, 06.08.2006, 10:59
A nemuzes ten disk vyndat z toho boxu, normalne nainstalovat system a pak bootovat pres usb ?
2  BartPE-XPE / Plugins / Re: Shanim program kdy: Čtvrtek, 03.08.2006, 21:02
no ja to pochopil tak, ze tim patchnu instalacky xpecek a pri tvorbe  PE verze to uz ty drivery zahrne
3  BartPE-XPE / Plugins / Re: Shanim program kdy: Čtvrtek, 03.08.2006, 19:14
Jinak jsem zkousel ten driver packs z techto stranek http://www.driverpacks.net/DriverPacks/  Ale nejak mi to nefakcilo, i  kdyz u te nove verze jsem se momentalne soustredil jen na nvidii, takze jsem  driver packy vice nezkoumal. To budu az tedka...
4  BartPE-XPE / Plugins / Re: Shanim program kdy: Čtvrtek, 03.08.2006, 18:44
Usuzuji plnou podporu directuX podle shodnych knihoven, ktere ukazuje dxdiag u me a na bootovacim cedlu.  A pak jsem puvodne zkousel spoustet programy, ktere jsem mel nainstalovane normalne v c:\program files\*.  U nekterych veci chybelo par knihoven, ktere jsem pak pridal, ale vetsina sla normalne spustit (i dost her Úsměv)).  Usuzuji, ze takto bez uprav pujdou skopirovat a spustit vsechny programy, ktere rozchodi reinstal windowsu.

Zatim jsem se soustredil ciste na 3dmark, ktery takto prosel, takze jsem jeste nezkousel modifikace registru a podobne veci. Jeste mi zatim trva vsechno docela dlouho, moc jsem nechtel delat vic veci naraz at pak poznam, ktera vec vlastne spravila nebo nespravila reseny problem ... A jeste jsem typ, ktery prvne zkousi a az pak se diva do manualu Vyplazuji jazyk    


Kazdopadne ted to vypada, ze se mi podari udelat temer dokonale servisni cd, pred tim jsem zkousel plno bootovacich cedel, ale vzdycky mi tam chybely nejake zatezove testy. Teda krom kompilace linuxoveho jadra do dev/null Úsměv))
5  BartPE-XPE / Plugins / Re: Shanim program kdy: Středa, 02.08.2006, 22:09
Cau, tak jsem rozchodil 3d mark 03.

 Pred tim jsem zkousel delat bootovaci cedlo pres ubcd4win, ale souplo mi to tam directy osmicky, drive nez jsem si s tim zacal vice hrat, tak jsem zkusil REATOGO-911CD-BETA-19, kde pravdepodobne auto help plugins stahl knihovny z directu 9.0c a vypada to na plnou podporu directu devitky.

Jinak jsem se vykaslal zatim na pluginy a pridal jsem cely adresar nainstalovaneho 3d marku do  uzivatelskeho adresare v PE builderu.

Jeste jsem trochu upravoval svoji instalacku xpecek, daval jsem tam pack s video drivery, ale nerekl bych, ze jsem byl uspesny.
6  BartPE-XPE / Plugins / Re: Shanim program kdy: Pondělí, 31.07.2006, 16:44
Diky za rychlou odpoved, jdu si prekonvertovat fatku na NTFS a vyzkousim to s reatogoXP. Ted tu budu asi chvilku prudit na foru Úsměv)
7  BartPE-XPE / Plugins / Re: Shanim program kdy: Neděle, 30.07.2006, 21:41
Cau, zajimalo by me, jestli lze zprovoznit 3d mark na tomto live xp cd.   Hraju si s tim teprve chvilku a teprve zjistuju jak vse funguje. Na tyto ceske stranky jsem narazil teprve cca pred pul hodinou Úsměv
Kazdopadne je super, ze existuje podpora tohoto projektu v cestine, anglictina totiz neni moje silna stranka Úsměv THX
Stran: [1]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!