Tak to mas vazne slusne napady
. Ja som skusal uplne "silenosti" , dokonca aj oznacit text ako komentar ( /* */ ) v style cecka, ono to sice zobralo cely retazec ako text a to aj s tymi lomitkami, ale zroven sa zobrazili aj tie znacky /**/. Este raz diky moc. Inak da sa to najst tu:
http://www.cdshell.org/doc/cmdref.html, je to skoro uplne dolu. Ale to som objavil trochu neskor, ked som hladal nejaky zoznam pouzitelnych klaves.
K tej bigotnosti len tolko, ze u vas v Cechach s tym asi problem nemate, kdezto tu sa to s religiozitou dost prehana, a zasahuje to aj oblasti kde podobne veci nemaju co hladat. Pripad rozpadu vlady, ked sa polit. strany neboli schopne dohodnut o tej svihnutej zmluve o vyhrade svedomia s Vatikanom. Cirkev ako institucia je velmi konzervativna, a nie je schopna prisposobovat sa prudkym zmenam v spolocnosti. Je sice pekne ked z polozvera-polocloveka vykresa veriaceho, ktory sa zacne zaujimat nielen o svoje prezitie, ale aj o zmysel toho zitia, no tam jej uloha konci. Ak cloveku prestane stacit viera a zacne pochybovat a hladat nieco viac, tak by ho nemala tahat dolu spat na svoju uroven. Ked si chcem nieco overit, musim v to najprv verit (inac by som sa k tomu overovaniu ani nedostal). A pri overovani sa meni viera v pochybnost (je nemozne nieco si overovat a zaroven tomu verit, ak niecomu verim tak o tom predsa nepochybujem). Vysledkom by mala byt istota, ktora by ale bez viery na zaciatku nebola nikdy dosiahnuta. Samozrejme zalezi aj na informacii, ci som vobec schopny ju overit, a ak nie tak ma to vobec nemusi zaujimat (existuje boh?). No, pozeram ze som sa nejako rozpisal, tak to radsej ukoncim. Clovek co sem pride hladat nejaku radu na CDShell a najde tu toto... Ale nepopisal som tu hluposti (dufam), tak by to nemalo nikomu uskodit.