Craftcom
Pátek, 26.02.2021, 18:54 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Chyba pri tvorbe LIVE CD  (Přečteno 9590 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
kapl.tom
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« kdy: Středa, 11.01.2006, 18:14 »

Dobry den.Chtel jsem si vytvorit bootovaci cd podle tohoto navodu:
Kód:
http://www.craftcom.net/03_bart/pebuilder.htm

,ale vyskocila mi tato chyba:



Nevim co delam spatne.Kdyz jsem dal vyhledat slozku i386,tak byla vsude jinde,jenom ne v C:\WINDOWS (byla napriklad v C:\WINDOWS\System32...).Kdyz jsem dal vyhledat soubor ntdll.dll,tak mi ho to naslo v C:\WINDOWS\System32...Jenze nevim jak ho mam pouzit...muze mi nekdo poradit?

P.S.Omlouvam se, pokud jsem napsal do spatne sekce,ale nevedel jsem kam to mam dat...
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Středa, 11.01.2006, 19:40 »

Dobrý večer,

nějak mi není jasné proč ti to píše zrovna uvedenou cestu
Kód:
C:\WINDOWS\i386\ntdll.dll


Předpokládám, že cestu k souborům pro program PEBuilder jsi zadal k mechanice s instal. CD s winXP nebo do složky na hdd, kde máš tyto soubory z instal. CD nakopírovány a né do systémové složky C:\WINDOWS

Jinak soubor ntdll.dll se standardně na hdd nachází :

Kód:
C:\WINDOWS\System32\i386\
C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\  (jako záloha po přechodu SP1 na SP2)


a samozřejmě ve složce i386 na instal CD s WinXP, odkud jej PEBuilder standardně kopíruje.

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
kapl.tom
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Čtvrtek, 12.01.2006, 06:55 »

Citace: "Craft"
Dobrý večer,

nějak mi není jasné proč ti to píše zrovna uvedenou cestu
Kód:
C:\WINDOWS\i386\ntdll.dll


Předpokládám, že cestu k souborům pro program PEBuilder jsi zadal k mechanice s instal. CD s winXP nebo do složky na hdd, kde máš tyto soubory z instal. CD nakopírovány a né do systémové složky C:\WINDOWS

Jinak soubor ntdll.dll se standardně na hdd nachází :

Kód:
C:\WINDOWS\System32\i386\
C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\  (jako záloha po přechodu SP1 na SP2)


a samozřejmě ve složce i386 na instal CD s WinXP, odkud jej PEBuilder standardně kopíruje.

Craft


Tak to uz je jasne...Daval jsem tam nainstalovanou slozku Windows na disku....Dekuji za pomoc a omlouvam se ze jdem obtezoval s takovou veci... :oops:
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Čtvrtek, 12.01.2006, 13:28 »

Ok nic se neděje od toho je tady fórum a každý nějak začínal, i když někdy stačí si důkladněji přečíst návod :mrk: .

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
gemini
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Pátek, 20.06.2008, 07:45 »

Ahoj chtěl bych vytvořit iso z cd xp,které jsem ořezal v nlite o jazyky a klavesnice a pebuilder odmítne iso vytvořit dokud nedohraju tyto soubory.Nedá se to nějak obejít  Co???
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: Pátek, 20.06.2008, 09:04 »

Ahoj chtěl bych vytvořit iso z cd xp,které jsem ořezal v nlite o jazyky a klavesnice a pebuilder odmítne iso vytvořit dokud nedohraju tyto soubory.Nedá se to nějak obejít  Co???

Pokud PEBuilder odmítne ISO vytvořit, má k tomu důvod. Tímto způsobem redukuje chyby, čímž zajišťuje správnou funkčnost Live CD. Lze to sice obejít ručním vytvořením ISO souboru jiným programem pro vytvožení ISO ze souborů, které si PEBuilder kopíruje do svoji složky, ale je velká pravděpodobnost, že takto vytvořené Live CD nebude správně fungovat. Zkusit to ale můžeš.

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
gemini
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Pátek, 20.06.2008, 10:04 »

Jsou to jen cizí jazyky a nastavení mimo angličtinu a češtinu.System nainstalovaný z toho cd jede bezproblému.Zkusím vytvořit to iso jinak.
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!