Craftcom
Pondělí, 26.09.2022, 15:21 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Test RAM a CPU  (Přečteno 20324 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Leošek
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 23


Zobrazit profil
« kdy: Sobota, 17.12.2005, 20:45 »

Shanim nějaky program na testovani paměti a procesoru na ktery bych našel plugin pro Bart XP.
Neporadite.
Dik moc.
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Neděle, 18.12.2005, 14:20 »

A proč se nejdříve nepodíváš do databáze pluginů, kde se určitě něco najde. Jinak je ten odkaz v rubrice Plugins hned jako první, stačí se jenom podívat  :fakt:.
Předpokládám, že už si zvládneš něco vybrat sám.

Nějaké nové pluginy co jsem vyrobil pro testovací utility na monitor, RAM a procesor mám v úmyslu v nejbližší době přidat do rubriky plugins.

BTW. Jinak co se RAM týče neznám nic lepšího než GoldMemory nebo MemTest, fungující pod DOSEM. Spoustu testovacích nástrojů nalezneš taky na Ultimate Boot CD, přímej odkaz najdeš i na stránkách Craftcomu.

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: Neděle, 18.12.2005, 19:44 »

Tak jsem je před chvílí umístil na web, viz rubrika Plugins.
Jsou to pluginy pro test CPU, RAM a monitoru nebo LCD na vadné body.

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
kreo
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Neděle, 30.07.2006, 21:41 »

Cau, zajimalo by me, jestli lze zprovoznit 3d mark na tomto live xp cd.   Hraju si s tim teprve chvilku a teprve zjistuju jak vse funguje. Na tyto ceske stranky jsem narazil teprve cca pred pul hodinou Úsměv
Kazdopadne je super, ze existuje podpora tohoto projektu v cestine, anglictina totiz neni moje silna stranka Úsměv THX
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: Neděle, 30.07.2006, 23:24 »

A nechtěl by jsi už od toho trochu moc ? Úsměv
ReatogoXPE sice obsahuje částečnou podporu directX, takže nějaké jednoduché hry fungují (viz. ukázka), ale 3dMark test určitě nee.

Jsme rádi, že stránky plní svůj účel za jakým byly vytvořeny  Úsměv

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Neděle, 30.07.2006, 23:36 »

Zatím to na 3D Mark moc nevypadá, viz http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=15687

Pavel
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Neděle, 30.07.2006, 23:44 »

Tak možná přece jenom vypadá: ve čtvrtým příspěvku je plugin pro 2001 SE http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=10896

Mělo by to fungovat v Reatogo a s ovladačem tvé grafické karty. V pluginu si najdi XXXX a dopiš tam jméno uživatele a registrační číslo.

Pavel
Zaznamenáno
kreo
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Pondělí, 31.07.2006, 16:44 »

Diky za rychlou odpoved, jdu si prekonvertovat fatku na NTFS a vyzkousim to s reatogoXP. Ted tu budu asi chvilku prudit na foru Úsměv)
Zaznamenáno
kreo
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Středa, 02.08.2006, 22:09 »

Cau, tak jsem rozchodil 3d mark 03.

 Pred tim jsem zkousel delat bootovaci cedlo pres ubcd4win, ale souplo mi to tam directy osmicky, drive nez jsem si s tim zacal vice hrat, tak jsem zkusil REATOGO-911CD-BETA-19, kde pravdepodobne auto help plugins stahl knihovny z directu 9.0c a vypada to na plnou podporu directu devitky.

Jinak jsem se vykaslal zatim na pluginy a pridal jsem cely adresar nainstalovaneho 3d marku do  uzivatelskeho adresare v PE builderu.

Jeste jsem trochu upravoval svoji instalacku xpecek, daval jsem tam pack s video drivery, ale nerekl bych, ze jsem byl uspesny.
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Čtvrtek, 03.08.2006, 00:09 »

Citace
tak jsem zkusil REATOGO-911CD-BETA-19, kde pravdepodobne auto help plugins stahl knihovny z directu 9.0c a vypada to na plnou podporu directu devitky.

Tak do hloubky jsem to zas netestoval, ale že by ta podpora byla PLNÁ?

Citace
Jinak jsem se vykaslal zatim na pluginy a pridal jsem cely adresar nainstalovaneho 3d marku do uzivatelskeho adresare v PE builderu.

A ono to takhle funguje?

Citace
Jeste jsem trochu upravoval svoji instalacku xpecek, daval jsem tam pack s video drivery, ale nerekl bych, ze jsem byl uspesny.

Jak? Přes nLite? Odkus je ten pack?

Pavel
Zaznamenáno
kreo
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Čtvrtek, 03.08.2006, 18:44 »

Usuzuji plnou podporu directuX podle shodnych knihoven, ktere ukazuje dxdiag u me a na bootovacim cedlu.  A pak jsem puvodne zkousel spoustet programy, ktere jsem mel nainstalovane normalne v c:\program files\*.  U nekterych veci chybelo par knihoven, ktere jsem pak pridal, ale vetsina sla normalne spustit (i dost her Úsměv)).  Usuzuji, ze takto bez uprav pujdou skopirovat a spustit vsechny programy, ktere rozchodi reinstal windowsu.

Zatim jsem se soustredil ciste na 3dmark, ktery takto prosel, takze jsem jeste nezkousel modifikace registru a podobne veci. Jeste mi zatim trva vsechno docela dlouho, moc jsem nechtel delat vic veci naraz at pak poznam, ktera vec vlastne spravila nebo nespravila reseny problem ... A jeste jsem typ, ktery prvne zkousi a az pak se diva do manualu Vyplazuji jazyk    


Kazdopadne ted to vypada, ze se mi podari udelat temer dokonale servisni cd, pred tim jsem zkousel plno bootovacich cedel, ale vzdycky mi tam chybely nejake zatezove testy. Teda krom kompilace linuxoveho jadra do dev/null Úsměv))
Zaznamenáno
kreo
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Čtvrtek, 03.08.2006, 19:14 »

Jinak jsem zkousel ten driver packs z techto stranek http://www.driverpacks.net/DriverPacks/  Ale nejak mi to nefakcilo, i  kdyz u te nove verze jsem se momentalne soustredil jen na nvidii, takze jsem  driver packy vice nezkoumal. To budu az tedka...
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Čtvrtek, 03.08.2006, 20:53 »

Něco mi říká že ten driver pack je určen pro WinXP a ne pro live verzi BartPE/Reatogo...

Pavel
Zaznamenáno
kreo
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Čtvrtek, 03.08.2006, 21:02 »

no ja to pochopil tak, ze tim patchnu instalacky xpecek a pri tvorbe  PE verze to uz ty drivery zahrne
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: Pátek, 11.08.2006, 10:59 »

Upřesnění k tomu Driver Packu:
Obsahuje pouze potřebné ovladače pro instalaci na hdd, nikoliv pluginy nebo soubory .inf potřebné pro zprovoznění v BartPE nebo reatogoXPE.

Takže jsou 2 možnosti:
1. Použít soubory pro ruční tvorbu driver pluginu, jak na to je podrobně popsáno zde (v případě ovladače s příponou .exe je nutné jej nejdříve dekomprimovat pro získání potřebných souborů ovladače, např. pomocí WinRaru).

2. Nainstalovat potřebný ovladač ze staženého driver packu přímo na hdd v případě přítomnosti potřebného HW na PC a použít utilitu autoDriver, návod pro její použití zde, která umí potřebný driver plugin vytvořit na pár kliknutí.
V případě, že chceme použít i jiný ovladač než je nainstalován na daném PC s touto utilitou neuspějeme a musíme tento plugin vytvořit ručně nebo utilitu autoDriver použít na jiném PC, kde je ovladač, který požadujeme nainstalovaný.


Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!