Craftcom
Pátek, 29.03.2024, 09:17 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: World Community Grid  (Přečteno 5126 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
old_forum
Host
« kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 19:15 »

Dotaz položen dne 21.08.2005 v 17:03:10

muzu provozovat grid na pc ktere neni pripojeno do inetu s tim ze data a vysledky by se prenaseli pres diskety nebo cd na jine pc ktere uz pripojene je, ale grid tam bezet nemuze ?

kotyz
Zaznamenáno
old_forum
Host
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 19:15 »

Jde to určitě. Při obnově image na disku co používám pro testování a kde mi taky neustále W.C.G. běží, jej před tím celý zálohuju, tj. zkopíruju celý adresář z Program Files "WorldCommunityGrid" a pak po obnově image na disku jej pouze celý překopíruju ze zálohy tj. nějakých 16MB, protože jsem ještě nezjišťoval, které soubory jsou programové a které slouží pro výpočty. Což by neměl být problém se podívat při nainstalování programu na obsažené soubory a po prvním připojení a stažení úkolu z netu je poté porovnat. Pro mě je ale nejednoduší první varianta, případně použití pro přenos flash disk. Každopádně program pokračuje tam, kde ukončil výpočet a bylo by dobré aby na druhém PC s připojením na net byl W.C.G. registrován na stejného uživatele jako na prvním PC, kde se provádí výpočet. Proto bych taky volil tento postup : instalace na PC pro připojení na net, následná registrace (jméno nebo nick) a až po stažení početního úkonu celý adresář přenesl na druhý PC, kde je dle mého názoru nutná prvotní instalace a při výzvě o registraci již zadat tu  existující a poté celý adresář nahradit tím z PC, které je připojeno k netu. Snad jsem to vysvětlil srozumitelně Úsměv.

Craft
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!