Craftcom
Sobota, 27.07.2024, 06:22 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Sestaveni WXPE  (Přečteno 8121 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
old_forum
Host
« kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 19:08 »

Dotaz položen dne 08.10.2005 v 13:35:39

Ahoj vsichni...
Potrebuji od nekoho poradit, jak sestavit WXPE, podle konkretnich pozadavku... Jde mi hlavne o GUI funkcni zpusobem znamym z W2k, a poradit jake komponenty (krome HW - ty mam naimportovane) pouzit pro pocitac, ktery bude slouzit pro pripojeni na Internet po siti a modemem. Potrebuji pouzit zatracovane aplikace jako treba IE, Outlook Express, Windows Firewall... a provozovat dalsi 32bit. aplikace. Nejak si hlavne nevim rady se setavenim pouzitelneho GUI, ktere by obsahovalo veci jako funkcni hlavni panel, nabidku start, snadne spousteni atd... Je to vubec mozne?? Nakonec bych do takto sestaveneho systemu chtel naistalovat MS Word a Excel... Horzne pozadavky, vim. Kompletni WXP nemohu pouzit a s otrhancem z nLite nemam nejlepsi zkusenosti, takze nechci... Poradite nekdo??

Terminator
Zaznamenáno
old_forum
Host
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 19:08 »

Ahoj Terminátore,

pokud jde o GUI, doporučuju pro začátek makro WinLogon a komponentu Explorer Shell. Já mám funkční hlavní panel ,nabídku Start, český prostředí, ... takže to jde (dokonce třeba i podpora virtuální paměti - swap soubor). Ohledně těch Office si nedělej moc velký naděje, ne že by to nešlo ale budeš muset vychytat spoustu chybějících knihoven.

Pavel
Zaznamenáno
old_forum
Host
« Odpověď #2 kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 19:09 »

Tak nevim, WinLogOn jsem tam hodil jako zakladni komponetu,a nic mi nefunguje... Vzhledem k tomu s jakymi problemy jsem se potykal jenom pro stahovani Studia ze stranek MS, zacinam verit, ze mam nejakou chybu v instalaci... Tim MS instalatorem, se mi to vubec nepodarilo stahnout, slo to strasne pomalu a vsechny soubora nad 50MB skoncily errorem... Kdyz jsem stahnul soubory rucne ze sekce Developers, tak se sice stahly dobre, ale instalator prohlasil ze soubory jsou Corrupted... Nakonec jsem pozadalkolegu, ktery sedi na paterni lince o stazeni a tam to teprve klaplo... Stejne v porovnani se zde uverejnenym navodem mam vsechny dialogy dost odlisne, to sice muze byt dano tim, ze pouzivam Studio s SP2, ale treba co se tyka cestiny, tak mi Target Designer nasel pouze JEDNU komponentu... Nevim jestli je to dobre, jestli to treba nema na svedomi vetsi integrace SP2, ale vzhledem k tomu, ze mi asi spravne nefunguje ani WinLogOn, tak nevim... Bylo by pripadne mozne nekde jinde stahnout FUNKCNI studio??

Terminator
Zaznamenáno
old_forum
Host
« Odpověď #3 kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 19:09 »

Rozhodně doporučuju Studio odinstalovat, stáhnout znovu (jedině na stránkách MS, jinde nebude), instaloval jsem to v pořadí: Embedded Studio SP1, čeština do SP1, upgrade Studia SP2, čeština do SP2 (dělal jsem to už -konečně - s plnou verzí SP2, tím myslím že už nemám betu). Komponent s češtinou je tam hodně. Nevím jak máš nastaveno "visibility", nejlepší je nastavit ji na hodnotu 100.

Pavel
Zaznamenáno
old_forum
Host
« Odpověď #4 kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 19:09 »

Jestli to mam tahat od MS, tak jsem v pasti... Cokoli jineho mi od nich v pohode fungzje, ale WXPE studie nejsem shopen od nich postahovat...

Terminator
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!