Craftcom
Čtvrtek, 18.04.2024, 04:38 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: reatogo PREMIUM plss  (Přečteno 5968 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
old_forum
Host
« kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 19:05 »

Dotaz položen dne 15.09.2005 v 16:10:59

nazdar lidi Úsměv potreboval bych nutne klic k reatogo PEbuilder premium. 15 eur se mi zda hodne moc Smutek jestlize ho nekdo vlastni a chce se podelit (PS: plssss) posletemi ho.
diky moc lidicky

langy
Zaznamenáno
old_forum
Host
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 19:06 »

Nazdar, já bych toho nutně taky potřeboval....
Přiznám se, že jsem chtěl nejdříve tento příspěvek odstranit, ale nakonec jsem se rozhodl jej tady ponechat a odpovědět, protože to není 1 podobný dotaz.

Registrační klíče pro plnou verzi reatogoXPE (verze Premium) za žádných okolností NEPOSKYTUJEME.

Velmi si totiž vážíme práce autora programu a celé komunity, proto pokud chcete mít plnou verzi programu budete si jí muset zakoupit. Dle mého názoru je to poměrně nízká cena, vzhledem k možnostem, které nabízí, i když pro našince je někdy i 100kč za program moc a radši se budou pídit jak toto obejít, než aby podpořili snahu autora, bohužel i o tom jsem se mohl né jednou přesvědčit. Myslím si, že i ve free verzi toho program umožňuje dost, ale pro někoho, komu se zdá ona částka moc, má možnost se něco naučit a třeba i něco ušetřit, otázkou ovšem je, zda vynaložený čas nebude dražší než oněch 15 euro ;o).

Craft
Zaznamenáno
old_forum
Host
« Odpověď #2 kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 19:06 »

Připojím se ke Craftovi: na craftcomu se nezabýváme tématikou warez a licenční klíč neposkytujeme.

Obecně: Pro ReatogoXPE není klíč pro premium nutný, vše funguje i ve verzi free, naprostá většina nastravení jde udělat ručně editací souborů, stačí si POŘÁDNĚ přečíst aspoň help k ReatogoXPE.

Pokud někdo mimořádně silně touží po klíči, podívejte se na anglické fórum http://911cd.net/forums/ do sekce Reatogo a dozvíte se o možnosti získat klíč přímo od autora při splnění jistých podmínek.

S autorem Reatogo jsme v přímém kontaktu, řešíme některé věci (např. českou lokalizaci), nebudeme tedy mařit jeho úsilí ...

Pavel
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!