Craftcom
Středa, 02.12.2020, 13:28 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3 ... 5   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Flashdisk WINPE 8x64, 8.1x86 a 8.1x64 s MSDaRT  (Přečteno 51431 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« kdy: Čtvrtek, 13.02.2014, 18:16 »

Zdravím příznivce tohoto fóra a nabízím k vyzkoušení další soubory s výše uvedenými systémy a zejména s MSDaRTy. Windows 8 se vylepšil na 8.1 i s odpovídajím MSDart a proto je nutno opět inovovat  Mrknutí
Tyto soubory jsou opět určeny pro multiboot flešku z tématu "Multiboot flashdisk s Win7PE..." (viz Téma: Multiboot flashdisk s Win7PEx86 a Win7PEx64).
V archivech jsou uloženy vlastní wim soubory spolu s odpovídajícími bootmgr a BCD.
Soubory BCD: 864, 816 a 818 zkopírujte do adresáře "XMPE"
bootmgr: bootmgr.864, bootmgr.816 a bootmgr.818 do "XMPE\WinPE".
Dále doplňte soubor "XMPE.LST" např. takto:
--------------------------------------
title - WinPE8x64
chainloader /XMPE/WinPE/bootmgr.864
--------------------------------------
další obdobně.

Nejnovější verze k 21.5.2014:

http://uloz.to/xtXocYXu/w8x64-5-wim

http://uloz.to/xK2spZMB/w81x86-5-wim

http://uloz.to/xxmoRZKs/w81x64-5-wim

Snad (:-) ) vylepšená verze k 18.10.2015
http://uloz.to/xNbnmrtR/w81x64-6-wim
--------------------------------------
Verze k 15.10.2015:

http://uloz.to/xpwzjcow/w81x64-7-wim

http://uloz.to/xQzzn2tV/w81x86-7-wim
--------------------------------------

Konfigurační soubory BCD a bootmgr pro všechny systémy:

http://uloz.to/xVXE5BMY/bcdaboomgr-7z
--------------------------------------
Verze W8.1 x 64 verze 2 - k 3.9.2016:

https://ulozto.cz/!5ep4BuM13/w81x64ver2-wim

--------------------------------------
Verze W 8.1 x 86 verze 2 - k 10.9.2016

https://uloz.to/!5m7qLdzP6/w81x86ver2-wim

Opravená verze k 19.9.2016:

https://ulozto.cz/!pjZhUbJ87/w81x86ver2-2-wim

Upravená verze k 17.2.2017:

http_s://uloz.to/!k9ZX4ejKfkjs/w81x64ver3-wim




« Poslední změna: Neděle, 21.05.2017, 13:53 od normin » Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Pondělí, 17.02.2014, 00:40 »

Ahoj.
Opět jsem se donutil na chvíli ke zkoušení těchto kompilací. Líbí se mi to, jak je to šikovně poskládané a funkční. Tedy ne vše a vždy.
Mám problém s většími kolíčky (16GB), na kterých mám FAT32, tam mi nejde po bootu a výběru spustit ani jedna kompilace wim.
Kde může být zakopaný pes u kolíčků s FAT32? Startovací DOS najede včetně výběru (DOS/GRUB/SLAX), GRUB také najede do výběru, ale vybrané již ne, všechny chtějí instalačku.
Malou použitelnou tu mám dostatečně velkou mikroSD kartu o velikosti 4GB s FAT16, tam to jde spustit skoro vše
krom druhé volby s MSDaRTy na 81-64, ta požaduje instalační medium systému a radí 1...2...3....
Potřebuji to ale rozběhat na rychlejším mediu, než je ta šíleně pomalá mikroSD.
Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Pondělí, 17.02.2014, 21:33 »

Zdravím bobe,
máš pravdu, že ty 8 nejsou ještě úplně vychytané, Hlavně ty 8.1 jsou na můj vkus a potřeby zbytečně nafouknuté, ale zatím nevím jak to zredukovat, jsou dost nedůtklivé.
S těma fleškama nějak nevím. Já mám všechny 8G a funguje mi to bez problémů a zkoušel jsem FAT32 i NTFS. Ale formátoval jsem to tím nástrojem co jsem přibalil k 7. A mám tam i DOSovou část z Hiren a funguje taky.
Vzpomínám si, že jsi už tehdy hlásil, že ti to nejede a že se vracíš k původnímu bootu. Budu zkoušet, čím by to mohlo být. Zatím mě napadá jenom rozdíl mezi mou a tvou verzí GRUBu.
« Poslední změna: Pondělí, 17.02.2014, 21:41 od normin » Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Úterý, 18.02.2014, 00:01 »

Ahoj, normine.
Tak jsem se nakonec dožral, celou flešku komplet vymazal, zavedl boot a grub, který byl přidán k té původní kompilaci s win7 a velká fleška s FAT32 najednou funguje.
Asi je tam nějaký renonc při volání GRUBu z DOS pomocí grub.exe. Z old(16) to najede a z new(32) ne, přestože grub se zavede a spustí. Vyzkoušel jsem i více vezí GRUB pro 4DOS a je to stejné, prostě ten IO.sys z w98 si něco alokuje v paměti, co ten další potřebuje mít volné pro sebe. Není to novinka, co se win a Lnx popraly, před pár lety likvidovaly CDRW mechaniky...
 
Tak jsem tedy v naději na rychlé spuštení z flešky zvolil to nejvyšší možné 8.1x64 a zase koukal řadu minut na teploměr, než se to zavede. Mezi kartou a kolíčkem nevýrazný rozdíl.
Konečně se tedy objevila plocha, nastavil jsem přijatelné rozlišení (omezený výběr bez full), pokusil se o drv na odstranění žlutých značek ve správci zařízení, přiřadil diskům odpovídající mapování a pokusil se spustit síť.
Síť se tedy tváří jako spuštěná, má přiřazené prostředky, karta je pojmenovaná a údajně pracuje správně. Údajně!
Internetový prohlížeč ( operausb ) mne neklamně dává na vědomí, že spojení navázáno není.
Nu což, budu posléze zkoušet nižší verze kompilací, jestli se některá ujme.

Ještě drobný dotaz na nosné medium. Je možné místo na kolíček či placku to celé dát na HDD či SSD a spouštět odtamtud?
Exterák USB, předpokládám, by to mohl pobrat. Jak ale na řadiči ATA/SATA?
Zatím jednoduché přihrání k ostatním na PATA a startnutí z GRUB havaovalo stejně jako na tom kolíčku s boot win98. 
 
 

Po pauze jsem zvolil testík 8.1x86 na stejném kolíčku. Tentokráte bylo natažení systému o dost rychlejší.
Bez ptaní se rovnou i nakonfigurovala síť a zprovoznilo internetové připojení.
Toho hned využívám a rovnou nahazuji svou Ousb z disku s totalcmdup, abych sem mohl napsat.
Všechny zkoušené aplikace ze složky Portable jedou normálně.
Aplikace, které mají konflikt ATI/W8 ( msts a stejně tak OR ) v konfliktu zůstávají beze změny v x86 i x64.

« Poslední změna: Úterý, 18.02.2014, 03:33 od bob57_cz » Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Úterý, 18.02.2014, 18:51 »

Ahoj, bobe.
Jsem rád, že ti to konečně zafungovalo. Zkoušel jsem všechny možné verze Grub i formátování a vždycky to zafungovalo. Takže asi skutečně ten problém byl v tom IO.SYS.
S tím W8.1x64 máš pravdu. Ta síť tam nějak hapruje. Ale teď jsem si spustil jinou verzi a bez problémů. Takže jsem zřejmě při pozdějších úpravách něco poboural. Ještě poladím. Stejně jsem tam našel nějaké chybky a ty určitě ještě něco přihodíš...   Mrknutí
To načítání z flešky je problém. Řekl bych, že největší podíl na tom má motherboard. Setkal jsem se s tím, že některé, i relativně nové desky (2009-10), používaly při bootování USB 1.1. To je skutečně k nevydržení na to koukat.

K tomu bootu z HDD - to je myslím dobré řešení. Odložíš wim někam na druhý disk a v nouzi do něj nabootuješ. Nebo když chceš něco vyzkoušet a nechceš si zaprasit systém. Nedávno jsem to vyzkoušel a funguje to velmi dobře a rychle. Stačí editovat BCD a do C:\Boot vložit "boot.sdi".(Tedy pokud máš Vista/W7. Na XP by se musel nainstalovat boot manager W7). Mám W7Prox86 a bootmgr spustil W7x64 i W8.1.64. Můžeš na to zkusit "EasyBCD" , BOOTICE nebo VisualBCD Editor.
Z exteráku jsem to kdysi zkoušel a šlo to, ale problém je, že ho potřebuješ na data a při těch experimentech si ho můžeš přeformátovat. Ta fleška na rychlý start stačí a myslím, že to načítání z ext.HDD nebylo o moc rychlejší, proto mě to nezaujalo.

  
« Poslední změna: Úterý, 18.02.2014, 19:16 od normin » Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Úterý, 18.02.2014, 21:19 »

Ahoj, normi.
Tak jsem udělal start další testovačky a to 8x64.
Zde se síť sama nerozjela, napřed jsem musel ručně vnutit ovladače přes ikonu na ploše pro drv. Po vložení ovladačů se nakonfigurovala sama v pohodě. Ovladače grafiky doinstalovat nejdou.
Aplikace z portable něco funguje, něco ne. Např. PartitionWizard se v této kompilaci nespustí, zatímco v 81x64 i 81x86 spustit šel.
Rovněž msts nejde a spolu s některými jinými prográmky generuje chybu o chybějící knihovně DINPUT.DLL v systemu. Po dodání knihovny už aplikace chybovou hlášku negeneruje a rovnou se sama ukončí.

Ten boot v USB1 mne netrknul. Máš pravdu. Dal jsem kolíček do NTB a tam to natáhlo systém daleko rychleji než u toho stolního PC. Přitom jsou si HWrově velmi podobné, mají oba stejnou čipovou sadu, dvoujádroAMD, RAM4GB a grafika ATI.
Mám tu ke stolnímu ještě ze staršího sčotu PCI katu s porty USB2, tak prubnu obsadit poslední volný slot PCI, co to udělá, jestli tam bude natažení rychlejší.

Ten problém s GRUBem nebude v IO.SYS, ale asi v samotném MBR. V NTB jsem dal zavolat GRUB z boot.ini po bootu ntldr a stejná chyba - menu je volitelné, ale každá volba dopadne stejně, nezavede se wim, ale požaduje to instalačku.
Pokusil jsem se tedy ntldr dočasně přejmenovat na ntldrxp, abych mohl spustit ten grub jako přejmenovaný na ntldr, což dříve šlo.
Jenže tady se ten pacholek nespustí a menu nenačte. Zpětné přejmenování vrátí vše do původního stavu bez havárií.
Ty máš v původní instalačce multikolíčku přejmenovaný grub na bootmgr, což by mi asi nepomohlo v MBR stejně jako předchozí přejmenování.

Pro porovnání jsem ještě udělal paralelní start PC z kolíčku a NTB z mikroSD do stejného výstupu.  NTB byl rychlejší a to i při kolíčku v PC na "novém" USB2. Takže ta karta nebyla na vině pomalého natažení, je srovnatelná s kolíčkem. Prubnu ještě i ten zatím volný SSD.
« Poslední změna: Úterý, 18.02.2014, 22:35 od bob57_cz » Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Středa, 19.02.2014, 18:32 »

Ahoj, bobe
tak vidím, že pilně zkoušíš. Tak to můžu průběžně dolaďovat, díky.
Vidím, že pořád postrádáš ty ovladače na grafiku  Mrknutí. Já jsem je nikdy neřešil, jsem rád, že funguje vše ostatní. V základu se instaluje jenom nějaký univerzální ovladač. Tak jsem ti sehnal tyhle. Jsou upravené právě pro WinPE. Na NV fungují dobře, ATI budeš muset vyzkoušet.
K tomu bootu z USB na PCI - myslíš, že to podporuje bootování? Zpravidla tyto přídavné karty to moc nezvládají. Ale třeba budeš mít kliku.

http://uloz.to/xeGaDHtg/driverpacks-video-rar
« Poslední změna: Středa, 19.02.2014, 18:48 od normin » Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Pátek, 07.03.2014, 04:16 »

Ahoj, díky za úpavu s ovladači grafiky.
Fungují slušně, na NTB jde s nimi nastavit správné nativní ozlišení.
Akorát ta jejich instalace se musí udělat na 2x.
Spustím z plochy ten DrvPack, teploměr najede, pojmenuje a nainstaluje WiFi, poté objeví grafárnu, identifikuje její označení, jakože vkládá ty ovladače, hotovo a nic.
Ovladače se nezavedly. Musím tedy ručně rozbalit pakl 7z někam do tempu, potom vyvolat správce HW, u grafiky navolit změnu ovladačů ze zdroje v PC, navést průvodce k rozbalenému paklu a teprve nyní se ovladače zavedou, blikne obrazovka a je to tam správně. Ve správci HW zmizí žlutá výstraha z grafiky i WiFi a mají jméno.
Test w81-64 na NTB MSI CX600 (AMD/ATI).
« Poslední změna: Sobota, 08.03.2014, 23:21 od bob57_cz » Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Pátek, 07.03.2014, 20:34 »

Ahoj bobe,
jsem rád, že ti to funguje. Bohužel nemám v dosahu žádnou ATI kartu, abych to vyzkoušel. Teď když máš v tom DRIVERPACKS více ovladačů by asi bylo lepší mít to víc pod kontrolou. V souboru "Drive.cmd" v uvedeném adresáři uprav řádek "start /b /w DevInst.exe auto2" na "start /b /w DevInst.exe" (bez úvozovek).
Vyhodí ti to okno, kde lze vybrat ovladač, který je nejlepší a trochu si s tím pohrát (někdy se tam vnucují i z NT5, pokud je tam máš apod.). S ovladači na grafickou kartu je někdy ta potíž, že "nepřestřelí" ten univerzální ovladač.
Zatím ty verze ještě dolaďuji. Doufám, že v dohledné době bych to mohl znovu vydat.

« Poslední změna: Sobota, 08.03.2014, 12:47 od normin » Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Sobota, 08.03.2014, 23:36 »

Ahoj, tak jsem to prubnul a je to stejné, musím ty ovladače rozbalit a dodat ručně. Sice se objeví tabulka s výběrem voleb ovladačů, ale instalace skončí Fail! a to u všech bez ohledu na volbu Install/Use...
Pak se po nainstalování a spuštění WiFi objevila vlevo dole na liště ikona IE, tuto jsem zkusil spustit, jen probliklo okno a dál nic, opakování pokusu stejné. Po odepnutí od hl.panelu zmizí a z NS nelze vyvolat, není tam ani mezi volanými programy. V aplikacích také není.
Opera.exe z FD vytvoří v RAMdisku B: adresář Opera12, v něm je patrně nedopatřením prázdná "Nová složka".
Startnutí opery je možné jen zevnitř, není zástupce. Po spuštění ihned vyskočí Vnitřní komunikační chyba, přestože síť je již navázána a okolní počítače poznává a komunikuje s nimi.
Komunikuje tedy jen v tom, že se představí navzájem, nejde vstoupit do sdílených složek okolních počítačů.
(Síťový provoz není hlavním důvodem použití WinPE.)



« Poslední změna: Neděle, 09.03.2014, 00:22 od bob57_cz » Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Neděle, 09.03.2014, 10:17 »

Ahoj, bobe,

S těmi ovladači na grafiku je mi to divné Co???. Co jsem zkoušel, tak buď se nainstalovaly normálně nebo nainstalovaly, ale ohlásily chybu anebo úplný fail. A to stejně i pomocí toho inftoreg nebo ručně. Bohužel s tím moc nenadělám. Jak to tak zkouším na různém železe, prostě někdy ano, někdy ne. Zkus vyzkoušet tuhle novější verzi, jestli bude mít lepší výsledky:
http://uloz.to/x9XnGYeW/inftoreg-rar
S tou Operou máš pravdu. Řekl jsem si, když je tam IE... Ale dám to tam  Mrknutí
Taky mě překvapilo, že se ti objevila ikona IE až po nainstalování karty. Ta by tam měla být stabilně  Co???. A vidím, že instaluješ WIFI. Funguje ti to? S tím bývají dost problémy, ale zdá se, že tady to vcelku funguje.
Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Pondělí, 10.03.2014, 01:58 »

Ahoj, normine.
Zřejmě jsi to moc pečlivě nečetl. WiFi se spustí a ukáže ostatní počítače na stejné síti, ale nekomunikuje s nimi dál, třebaže mají nastaveno sdílení a mezi sebou normálně fungují.
Asi tam chybí protokoly nebo porty, nezkoumal jsem to zatím detailně.
IE nefunguje, vůbec tam není, je tam jen ta ikona.
Opera také v systému není, vyšťoural jsem ji na disku Y:, tam normálně nikdo nehledá, co tam objeví. StandardUser, co nemá na ploše, to pro něj není.
Na druhou stanu to zase není po úplné lamy, tak bych vše nechal jen na disku v adresáři PORTABLE včetně tcmd a každý by si spustil, co potřebuje sám. Nedával bych to do wim.
« Poslední změna: Pondělí, 10.03.2014, 02:16 od bob57_cz » Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Pondělí, 10.03.2014, 19:15 »

Ahoj bobe,

četl, četl, ale ne zcela pochopil. Nevzalo mi to, že se počítače vidí a komunikují, ale nepřipojí se k webu.
Zkus novou verzi 8.1x64, jestli to bude lepší. Ty hrubší chybky by měly být odstraněny.
U té původní Opery jsem taky zjistil, že se chová někdy divně. Připravil jsem novou verzi k výměně za tu původní a ještě  přihazuji upravený browser QTWeb, který se mi na toto použití (WinPE) zdá ještě lepší. Ale na ten jsem nedělal žádné spouštění z plochy.
S tím diskem Y: jsi mě dostal. Víš co mi to dalo práce, aby se fleška připojila jako Y: ?  Úsměv  Právě proto je možné ty programy připojit, ale nechat mimo. Program "Sh.exe" k připojení apps na plochu je hledá v adresářích "PePrograms" a "XMPE\PePrograms".
S tím WIFI nevím, nevím. Já jej prakticky nevyužívám, takže zkoušení bude problém. Ale popracuji na tom.
Jo, ještě mě napadlo s tou instalací ovladačů. Máš dost paměti? Protože ten balík se rozbaluje do B:  Dá se to vyřešit vytvořením pagefile někde na disku. (a pomůže to i v jiných případech, pokud je program větší nebo se rozbaluje).

Chybí mi uživatel Win 8, který by testnul ten DaRT. Zkuste někdo !  Kroutím očima



Takže nové verze k testování:
http://uloz.to/xdhULqcE/w81x64-2-rar

http://uloz.to/xu5dceDH/opera-exe

http://uloz.to/xgCnx9P3/qtwebpe-exe





 
« Poslední změna: Pondělí, 10.03.2014, 19:21 od normin » Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Úterý, 11.03.2014, 00:27 »

Ahoj, jsi borec.
Nová verze testnuta na MSI cx600. WiFi se po spuštění DiversPack nainstaluje a v pohodě spustí po zadání síťového klíče. Fungují obě cesty - jak přes ikonu na ploše, tak z boční lišty.
IE je spustitelný taktéž z plochy i lišty. Sdílení okolních počítačů je na síti funkční přes tcmd v pohodě.
Opera se rozbalí a funguje na web stejně jako IE a taktéž QTWeb. Nyní lze stahovat případné opravné nástroje z netu.
Opera je ale starší verze 12.00, stáhni si novější 12.16 http://www.opera-usb.com/ ( verzi 18 nebrat, je jiná a neposkytuje potřebný přehled v adresářové struktuře ).
Opera i QTW se rozbalují v kořenu B: mimo TEMP, neměly by jít do TEMP?

Bohužel ovladač grafárny opět nee. Ten musím updatovat ze správce zařízení ručně z rozbaleného 7z do B:/Temp (nebo kamkoliv jinam).

Volné paměti mám dostatek, v RAMD B: po rozbalení 7z zbývá nadále 1,8GB z 1.9(RAM 4GB).
RAMD x: má velikost 1GB, zbývá 855kB volného, Tempy jsou prázdné. Možná by se mohl změnit poměr velikostí RAMD.
Ale zjistil jsem v Proměnném prostředí, že je přesměrován uživatelský TEMP do B:\TEMP, ale systémový už ne a zůstává %SystemRoot%\TEMP.
Měl by se přesměrovat do stejného adresáře v B:.
Druhá a podle mne výhodnější varianta by byla přesměrovat oba TEMP do %SystemDrive%\TEMP (= x:\TEMP) a systémový oddíl RAMD x: zvětšit o zrušený oddíl RAMD B:.
Nech projít hlavou...

PagingFile je jasný, pokud funguje bez nutnosti restatu rovnou. Soubor o zvolené velikosti se vytvoří hned po zadání. OK

Chkdsk taky jasný.

Nedaří se mi vyzkoumat, k čemu je na ploše ikona zástupce MountStorPE. Prázdné okénko spuštěného prg.mi nic nesděluje krom 0 new part.found. Nemá to žádné volby.

MSDaRT jsem spustil, prošel pár voleb a nemaje W8 na přístroji, nepokračoval jsem ve volbách, z nichž není návratu. Ten syčák nejde vypnout ani přes winklávesu, takže jsem jej musel nakonec shodit přes správce úloh. Alespoň jsem se z toho dostal a nemusel vypínat kalkulačku, což mi jediné nabízel mimo obnovy továrního nastavení.
Chybí tam návratové volby.

Dobrou...
« Poslední změna: Úterý, 11.03.2014, 00:33 od bob57_cz » Zaznamenáno
normin
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 135


Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: Úterý, 11.03.2014, 18:52 »

Ahoj bobe,
tak ses na to hned vrhl... Mrknutí, díky.
S tím TEMPem máš pravdu. Trochu jsem s tím laboroval a potom jsem to zapomněl opravit. Zkoušel jsem právě ty poměry trochu upravovat, ale začalo se to chovat divně, tak jsem to raději vrátil zpět.
Tu Operu jsem schválně dal mimo TEMP, aby nedošlo k jejímu smazání, když potřebuji vyprázdnit TEMP (a vida ikona na ClearTemp chybí).
Tohle řešení "PagingFile" je nejlepší co jsem našel. Umožňuje dát pagefile i na flešku, což je sice pomalejší, ale někdy není zbytí (třeba když jsou zhavarované disky) a potřebuješ spustit větší program.
S tou grafárnou je mi to divné, že to ten program nezvládne, ale ručně to jde  Co???. Na to se ještě podívám.
Ta utilitka "MountStorPE" je velmi šikovná. Už mi mnohokrát pomohla, tak jsem ji tam dal. Někdy připojíš disk, ale systém jej "nevezme" a tahle utilita ho právě připojí do systému a přidělí mu písmeno.
S tím MSDaRT je to skutečně tak. Cesta zpět je jedině se proklikat k volbě cmd a potom spustit správce úloh. On je tam tak trochu "přilepený" navíc. Zajímala by mě ta funkčnost obnovy. Tak snad se někdo najde a vyzkouší ...
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 ... 5   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!