Craftcom
Pátek, 19.04.2024, 08:51 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Ovladače HW  (Přečteno 5105 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
old_forum
Host
« kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 18:55 »

Dotaz položen dne 10.07.2005 v 22:24:17

Neviete niekto ci sa nacitavaju vsetky ovladace alebo len tie ku ktorym sa najdu zariadenia. Napriklad ak by som dal 5 ovladacov kazdy na inu zvukovku. Pri slusteni sa nainstaluju vsetky alebo len ten ku ktoremu naslo zariadenie. Alebo treba povolit iba jeden plugin?

Dakujem

Stevocz
Zaznamenáno
old_forum
Host
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 08.12.2005, 18:55 »

Samozřejmě, že se přenesou na vytvořené CD veškeré ovladače, pro které máš pluginy a aktivuješ je v PEBuilder. Viz. třeba můj plugin pro síťové karty, také obsahuje už slušné množství ovladačů pro tyto karty a v případě použití na příslušném hardware se požadovaný typ ovladače automaticky detekuje a aktivuje, ostatní zůstanou neaktivní. Pokud chceš mít BartPE co nejvíce universální, doporučuji zapnout v PEBuilder všechny ovladače, které chceš mít na CD. U zvukovek je trochu problém co se dostupnosti potřebných pluginů týče. Zatím jsou volně ke stažení pouze 2 druhy ovladačů, o kterých vím a ten co jsem si vytvořil pro svou zvukovku Zoltrix, ale není to už nic jednoduchého. Je to už celkem náročné vytvořit takový plugin, je zde potřeba už dost obsáhlý zápis do registrů. Schválně jsem ale testoval autoDriver a dokáže si i tady s tímto poradit na výbornou, ale je k mání pouze ve verzi Premium, bližší info viz. rubrika BratPE-XPE MEgapack.

Craft
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!