Craftcom
Sobota, 27.02.2021, 13:58 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Problem se seriovym portem ve wxpe  (Přečteno 1776 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
tjfe160
Host
« kdy: Úterý, 11.11.2008, 16:07 »

Chtel jsem se zeptat, zda uz nemel nekdo problem se seriovym portem ve win XPE. Mam nejakou aplikaci, ktera posila po seriovem portu data a jednou za cas ( je to ruzne, nekdy za tri dny, nekdy za jeden den mi ta aplikace vytuhne. Kdyz se kouknu do EventLogu do windows, mam vzdy pred vytuhnutim te me aplikace chybu serioveho portu. Tuto : No Parameters subkey was found for user defined data.  This is odd, and it also means no user configuration can be found.
Koukal jsem do registru a porovnaval jsem hodnoty registru plnych WXP a WXPE a nasel jsem tam rozdil , ze ve WXPe chybi klic Parameters.
Takhle vypada klic z plnych WXP  :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Serial\Enum]
"0"="ACPI\\PNP0501\\5&1e8dc1e5&0"
"Count"=dword:00000001
"NextInstance"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Serial\Parameters]

a takhle WXPe :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Serial\Enum]
"0"="ACPI\\PNP0501\\5&1e8dc1e5&0"
"Count"=dword:00000001
"NextInstance"=dword:00000001
Poradi mi nekdo co s tim.
Diky Lada
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!