Craftcom
Čtvrtek, 25.02.2021, 08:09 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: ovladace pre WXPe  (Přečteno 6375 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
sonbaty1
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« kdy: Pondělí, 24.12.2007, 13:06 »

Ahojte,

Pouzivam tento HW Lightbook CV860A.
Mam problem s najdenim ovladacov pre WXPe. Mam iba ovladace pre Windows XP a Windows 2000 ktore ma na stranke vyrobca.

Ako sa postupuje v takomto pripade ked neviem najst spravne ovladace?

tu je specifikacia HW:
CPU type On-board VIA Eden / C3 376 PIN EBGA package
Front Side Bus 100/133 MHz
MB Chipset VIA PLE133 VT8601A + VT82C686B
Graphics Integrated with VT8601A
Sound AC?97 2.1
LAN 3 x Realtek 10/100 Mbps
USB 4 x USB 1.1
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Úterý, 25.12.2007, 14:05 »

WinXP Embedded jsou komponentizovaná verze WinXP. Z hlediska použití ovladačů se od normálních XP vůbec neliší. Můžeš použít ovladače určený pro WinXP.

Otázka ale je, kdo a hlavně jak sestavil Embedded na míru tvýmu HW a jakou podporu HW zahrnul...

Pavel
Zaznamenáno
sonbaty1
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Středa, 26.12.2007, 12:41 »

Dakujem za odpoved.

Podla tohto navodu som si vytvoril ovladace potrebne pre moju dosku:
http://msdn2.microsoft.com/sk-sk/embedded/aa731220(en-us).aspx

ale aj tak mam s tym problem.
ked davam Build Image tak mi vyhlasi chyby typu
Error 1005 File not found "meno suboru"

Dependency Check mi nehlasi ziadnu chybu.
Ked si pozriem ovladac ako componentu tak mi ukaze aj velkost suboru

Co robim zle??
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Středa, 26.12.2007, 13:09 »

Těžko to takhle na dálku posoudit, nicméně bych možnej problém viděl. Udělals to přesně podle návodu i s dodržením bodu 6), zejména: "When importing to the database ensure the default,"Copy repository files to repository" checkbox, is checked."?

Pavel
Zaznamenáno
sonbaty1
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Pátek, 28.12.2007, 17:52 »

Ahoj,

Takze tu volbu co si spominal som mal zaskrtnutu.
Chybu som si nasiel mal som zle nastavene "Repository" zdrojovu cestu odkial ma brat subory.

Ale aj tak mam problem on si nejak vymyslel pri importe z inf suboru ze ma tam aj existovat subor s priponou "cat" a tie subory proste nemam.
Mozem ich len tak vymazat zo zoznamu a pojde mi to ?
Zaznamenáno
sonbaty1
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Pátek, 28.12.2007, 19:31 »

moj problem riesi tento tool
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa906251.aspx
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Sobota, 29.12.2007, 10:45 »

Je skvělý, žes to vyřešil. Můžeš nám ostatním naznačit problém a jeho řešení? Jde o digitální podpis ovladačů?

Pavel
Zaznamenáno
sonbaty1
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Úterý, 01.01.2008, 12:46 »

Ahojte

ano islo o digitalny podpis ovladacov.
z nejakeho dvovodu to vyrobca nedal do balicku

skusal som to najprv s signtool.exe ale to mi nejak neslo chcelo to certifikat a bolo to zdlhave.

Potom som presiel na inf2cat.exe pre moje ucely to bolo ako stvorene.
syntax bol jednoduchy podla helpu.
treba zadat cestu kde su ovladace v mojom pripade to boli rozbalene instalacky od vyrobcu, potom pre aky os sa ma generovat podpis.
Po spusteni mi vygeneroval subor s priponou "cat" a uz som to mal.

A ako som dosiel k tomu programu treba stiahnut od Microsoftu balik WDK a potom nainstalovat pozadovany subor sa nachadza podla instalacie C:\WinDDK\verzia\bin\SelfSign\inf2cat.exe
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Úterý, 01.01.2008, 15:18 »

Díky za info, díky tobě jsme zase o něco chytřejší!

Pavel
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!