Craftcom
Neděle, 28.02.2021, 03:45 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Problem s novou komponentou  (Přečteno 3407 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
tjfe160
Host
« kdy: Čtvrtek, 13.12.2007, 08:24 »

Zkousim si delat novou komponentu v Component Disagneru, ale po importovani do databaze SQL, kdyz ji pak pouziju, tak ma nulovou velikost a pise po pridani:
Info      101: Initializing new component: "CIF PCI Adapter (PLX9050) [Version 3.1.2.0, R2]"
Warning  1116: Adding unreleased component to configuration: "CIF PCI Adapter (PLX9050) [Version 3.1.2.0, R2]"
Warning  1121: Can not find file resource paths for 'CIF PCI Adapter (PLX9050)'. Please check the component definition.
Warning  1121: The estimated configuration size may not be accurate.
Info      101: Estimated footprint: 0 Bytes
Nevite nekdo kde delam chybu.
Delam to takto:
v  Component Disagneru dam importovat soubor s koncovkou xxxx.inf,automaticke nastaveni, po importu mam udelanou komponentu, tu pak ulozim a importuju ji do SQL databaze, dale ji pak normalne pouziju a po pridani mi pise vyse uvedene varovani.
Predem moc diky za rady
Lada
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 13.12.2007, 14:36 »

Problém bych viděl v tom, že chybí soubory. Osobně jsem tohle nedělal, ale mrkni do nápovědy, tam to bude názorně vysvětlený.

Pavel
Zaznamenáno
tjfe160
Host
« Odpověď #2 kdy: Pátek, 14.12.2007, 07:54 »

Zusim to. Jete jsem trochu brouzdal na netu a pisou tam, ze je posozena databaze a nebo chyba pri importu do databaze. Ale nevim, protoze jsem mel problemy s integrovanou grafikou, ktera neni ve WINXPSP2 a tak jsem shanel ovladace a nasel jsem na netu primo uz udelanej soubor xxx.sld, ten jsem importoval a nasledne pouzil a ta grafika mi po instalaci jde. Tak nevim kde je chyba.
Zaznamenáno
tjfe160
Host
« Odpověď #3 kdy: Pátek, 14.12.2007, 14:44 »

Tak se mi to konecne povedlo. Problem byl v tom, ze jsem v Component Disagneru zapomel nastavit v zalozce Components- Repository cestu kde mam ulozeny ovladace xxx.inf,xxx.sys. Pak mohl probehnout import do SQL a vse uz v poradku , vidim velikost a na moje vytvoreny WINXPe uz se mi PC rozbehlo bez jedineho konfliktu na zarizenich.
Jinak moc diky Pavlovi za rady.
Lada
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!