Craftcom
Neděle, 28.02.2021, 04:49 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Prepnuti CF z Removable na Fixed  (Přečteno 5076 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
tjfe160
Host
« kdy: Čtvrtek, 29.11.2007, 08:34 »

Zadravim, chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevi jak se da CF prepnout z modu Removable (vymenitelne medium) do Fixed (pevny disk).
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Čtvrtek, 29.11.2007, 14:34 »

Za jistých podmínek to jde, ale závisí to na pár okolnostech. Popiš přesně co máš a čeho potřebuješ dosáhnout...

Jinak tě odkážu na google.com a cfadisk, nebo http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-2213125.php

Pavel
Zaznamenáno
tjfe160
Host
« Odpověď #2 kdy: Pátek, 30.11.2007, 08:50 »

Mam prumyslovy PC od Siemense a chtel bych vymenit HDD za flash. Mam nejaky CF od Pretecu a ty se tavri jako Removable a v tomto PC na ni nenainstaluju Windows. Proto bych je potreboval prepnout do modu Fixed.
Lada
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Pátek, 30.11.2007, 10:16 »

Moc bych se divil, kdyby to šlo takhle "hardwarově". Spíš doporučím zapátrat po nějaké opravdu "fixed" CF kartě.

Pavel
Zaznamenáno
tjfe160
Host
« Odpověď #4 kdy: Pátek, 30.11.2007, 11:53 »

A vis o nejake?
Prepnout to jde Pretec to pry umi , ale jen u novejsich verzi.
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Pátek, 30.11.2007, 14:34 »

Určitě jsou, já mám (asi) Sandisk Extreme III, ale z hlavy si nejsem jist. Chtělo by to vyhledat na gůglu, něco jako "cf card fixed"... Nebo se mrkni na pc.poradna.net (česky), tam jsme to taky řešili...

Pavel
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!