Craftcom
Středa, 01.02.2023, 14:22 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Yod`m 3D  (Přečteno 17154 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Marián Hikaník
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 4



Zobrazit profil WWW
« kdy: Pátek, 11.05.2007, 20:51 »

Chceli by ste si vyskúšať prácu na viacerých pracovných plochách aj v systéme Windows? Ak ste odpovedali áno, tak je tu práve pre vás program Yod`m 3D, ktorý umožňuje používať v systéme Windows až štyri nezávislé pracovné plochy.

Na každej ploche môžete mať otvorenú napríklad inú sadu programov a nestratíte sa v záplave otvorených okien. Prepínanie medzi jednotlivými pracovnými plochami môže byť doplnené pekným grafickým 3D efektom.

Podrobnejšia recenzia:
- tu.



Odkaz na stiahnutie programu nájdete priamo v recenzii.  Program sa neinštaluje, stačí ho rozbaliť zo .ZIP archívu.

--
Marián
Zaznamenáno

Trpezlivosť ruže prináša, konexie to ostatné.
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Úterý, 15.05.2007, 00:48 »

Díky Mariáne za zajímavý tip. Takový mini Beryl  Šok))

Pro případné zájemce jsem vytvořil kompletní češtinu do programu, takže teď je již vše česky. V původním překladu je přeložena pouze menší část programu.

Ke stažení pro verzi 1.32 zde

Kód:
http://craftcom.net/18_forum/dload.php?action=file&file_id=95



Edit 30.6.07

Ke stažení pro verzi 1.4 final zde

Kód:
http://craftcom.net/18_forum/dload.php?action=file&file_id=88


Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: Úterý, 15.05.2007, 23:33 »

Když už jsme u těch virtuálních ploch pro Windows, tak uživatelé VGA karet ATI mají možnost si doinstalovat aplikaci Hydravision, která poskytuje až 9 virtuálních ploch s možností jednotlivého nastavení pro každou plochu.

Další aplikace pro zobrazování virtuálních ploch:

Double Desktop (2 plochy)

Kód:
http://www.fatfreesoft.com/2desk.php


Nebo můj oblíbený Bosskey (až 10 ploch)

Kód:
http://www.keir.net/bosskey.html


A tady je ke stažení v CZ verzi, kterou jsem si kdysi pro své potřeby vytvořil.
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Sobota, 09.06.2007, 22:36 »

Už je ňáká test verze, nechtěl by si rozšířit přehlad? :lol:
Zaznamenáno

Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: Sobota, 09.06.2007, 23:29 »

Je to sice jen beta, ale jak bude chvilka mrknu co tam je nového k překladu a dodělám ten zbytek.

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: Sobota, 23.06.2007, 21:12 »

Edit 30.6.2007

Tak jsem dodělal i překlad pro verzi 1.4, která je autorem momentálně označena jako beta. V případě nějaké chybky nebo nejasnosti dejte vědět.

BTW. 3 položky na záložce "Myš" nejsou zatím přeloženy z důvodu jejich absence v původním lokalizačním souboru.


Dnes jsem provedl update češtiny do konečné verze 1.4, která před pár dny vyšla, je ke stažení v sekci Download (Ke stažení) ve fóru, konkrétně zde:

Kód:
http://craftcom.net/18_forum/dload.php?action=file&file_id=88


Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Neděle, 24.06.2007, 16:07 »

Thx :wink:
Zaznamenáno

tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Středa, 27.06.2007, 20:15 »

sory ze zase rejpu ale je asi nova verze nemuzu vyzkouset pisu todle na PPC:
Kód:
http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Download
Zaznamenáno

bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Čtvrtek, 28.06.2007, 16:32 »

Citace: "tslany"
sory ze zase rejpu ale je asi nova verze nemuzu vyzkouset pisu todle na PPC:
Kód:
http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Download
Poslední je tam v1.4 s implementovanou malou češtinou a tu Craft rozšířil - viz výše.
Zaznamenáno
tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Pátek, 29.06.2007, 09:09 »

jenže to byla BETA, chybělo tam pár překladů v AJ a už sem to vyzkošel, má to pár punkcí navíc a pár překladovejch políček navíc  :napad:
4Craft: asi neplánuješ vydat vlastní ZIP archiv se svoji češtinou a upnout to někam, co?  Smutek
Zaznamenáno

Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: Pátek, 29.06.2007, 19:06 »

Citace: "tslany"
4Craft: asi neplánuješ vydat vlastní ZIP archiv se svoji češtinou a upnout to někam, co?  Smutek


To je pro tebe takový problém si stáhnout zip s programem, rozbalit na disk a zip s češtinou rozbalit do adresáře s programem nebo jak tomu mám rozumět?

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Pátek, 29.06.2007, 20:06 »

t ne, ale byl by to dobry pack třeba do BartPE  :wink:
Jo a ta čeština už mě to nebavilo čekat tak sem si udělal svoju Valím oči! Super! , sory (ale nikam ji nedam, nebojsa (max. tobě bys to nemusel překládat :lol: ))
Zaznamenáno

bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Sobota, 30.06.2007, 18:47 »

Citace: "tslany"
jenže to byla BETA, chybělo tam pár překladů v AJ a už jsem to vyzkoušel, má to pár punkcí navíc a pár překladovejch políček navíc  
Tak teda nevím, co zůstalo nepřeloženo v tom Craftově souboru, žeby tohle :
Language=Czech
OK=OK
Co???
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: Sobota, 30.06.2007, 20:27 »

Jo bylo tam pár vět navíc v EN originále, hlavně v záložce pro nastavení myši, tak jsem to dodělal, viz. editace mého příspěvku nahoře. Odkaz pro stažení jsem ponechal stejný. Ale radši ho sem vložím ještě jednou

Kód:
http://craftcom.net/18_forum/dload.php?action=file&file_id=88


to tslany:
Nechtěl by jsi taky pro nás něco udělat? Třeba můžeš začít pravopisem a vyjadřováním ve větách  :wink:

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: Sobota, 30.06.2007, 21:19 »

no vyjadřování rači sem ani nepleť :lol: A pravopis rači taky ne :wink:
Já bl...b sem to blbě přeložil  Valím oči! Super!
Jo a sory za tu ponkci, asi sem se překlep, u mě je možnej překlep místo Q napsat _  Smích
Zaznamenáno

Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!