Craftcom
Pondělí, 15.10.2018, 22:13 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: BartPE XPE a penetcfg  (Přečteno 7147 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
lujza
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 5



Zobrazit profil
« kdy: Úterý, 03.04.2007, 16:18 »

Zdravim vsechny,

sem tu novacek, predem bych chtel podekovat Vsem kdo se na tomto webu podileji. Narazil sem na problem v pouziti programu penetcfg vc. profilu ... v pripade pouziti xpe a nu2shellu vse funguje jak ma, program se automaticky spusti a nabidne spusteni profilu. Existuje nejaka moznost jak tento program pouzit ke konfiguraci site vc. profilu bez nu2shellu ? Dilciho uspechu sem dosahl editaci souboru xpe.inf .... ovsem program se spustil bez nabidky profilu.

Diky za odpovedi
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Úterý, 03.04.2007, 21:53 »

1) Mluvíme o BartPE nebo o Reatogo?
2) O jakej shell teda jde, když ne o Nu2Menu?
3) Jaká verze PeNetCfg?

Pavel
Zaznamenáno
lujza
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 5



Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Středa, 04.04.2007, 04:20 »

1/ uvedeno v predmetu BartPE + XPE plugin 1.0.6
2/ tohle asi bude problem, rozvedu nize
3/ 2.30 uvedena na webu, program pise 2.20

co se tyce toho nu2shellu a nu2menu mam v tom trochu chaos, kazdoapdne pokud mam v pluginech povoleny oba pluginy /nu2menu a shell/ penetcfg funguje jak ma vcetne nabidky profilu site, ale mam win panel nahore a dole mam panel nu2menu /ktery tam nechci/. V pripade ze z pluginu bartPE nu2shell a nu2menu odeberu, tak sem docilil editaci xpe.inf maximalne toho ze se mi sice penetcfg spustil a nakonfiguroval sit, ale podle defaultu, bez nabidky profilu. Tak to je asi tak ve zkratce  Smích  to co resim.
Zaznamenáno
lujza
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 5



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Středa, 04.04.2007, 05:44 »

2 Pavel, diky uz sem to vyresil .... sem na to sel nejak moc slozite  :lol:
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Čtvrtek, 05.04.2007, 10:57 »

Přiznám se, že jsem měl problémy ti rozumět. Používáš např. pojem shell jinak, než jakej má význam.

Výchozím shellem v BartPE je Nu2Menu. Když použiješ plugin XPE, pak mám za to, že shellem bude Explorer (nemílím-li se).

Pokud ti dělá problém domluvit se s BartPE + XPE, pak doporučím balíček Reatogo, kterej funguje bez nejmenších problémů.

Pavel
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!