Craftcom
Čtvrtek, 25.02.2021, 09:00 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: VMWARE--sdileni slozek  (Přečteno 11870 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
pancho.villa
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 39


Zobrazit profil
« kdy: Neděle, 18.03.2007, 03:50 »

prosim vas znate nekdo spusob jak ve vmware zdilet slozky tak jak to de ve microsoft virtual pc nebo nejak podobne abych mel pristup k souborum na skutecnym disku jinak nez pres cdromku   dik
Zaznamenáno

pancho villa
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Neděle, 18.03.2007, 04:53 »

Citace: "pancho.villa"
prosim vas znate nekdo spusob jak ve vmware zdilet slozky tak jak to de ve microsoft virtual pc nebo nejak podobne abych mel pristup k souborum na skutecnym disku jinak nez pres cdromku   dik
Host a hostitel spolu komunikují přes virtuální síť, kterou si musíš nakonfigurovat, poté sdílíš jako na síti.
Zaznamenáno
pancho.villa
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 39


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Neděle, 18.03.2007, 12:49 »

diky to nenapadlo
Zaznamenáno

pancho villa
petrb
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Neděle, 18.03.2007, 13:21 »

čau a nemohl bys pls napsat, jak na to, páč vůbec netuším
Zaznamenáno
pancho.villa
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 39


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Čtvrtek, 05.04.2007, 21:46 »

staci se poradne podivat je to stejne jednoduchy jako ve virtual pc akorat na jinym miste, pri nastavovani seting parametru pro virtualni stroj kliknes  na zalozku options (je vedle harsware) pak shared folders a pak uz jen priddavas cesty ke slozkam kery chces met nasdileny,. no a to co nasdilis pak mas v: mista v siti>cela sit>a v ni je sit vmware (nebo tak nejak se menuje)  je to jendoduchy , ale jestli to chces slozitejsi tak ve svoji masine  i ve virtualni masine nastav stejnou skupinu do kere  se v siti prihlasis v auditech a v mistnich zabezpecenich povolis pristupovy prava ze site novymu uzivateli -ne osobe  ale pocitaci ve stejne skupine (je to na vic mistech,ale sechno v nastrojich pro spravu) ..nasdilis slozky  a sdilis   samo klidne i jine realne pc (ovsem jen v mistni siti z netu  bez pasiv IP horko tezko .....ale ..de..to)      ...........pancho villa
Zaznamenáno

pancho villa
petrb
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Pátek, 06.04.2007, 08:57 »

no tak se dívám do options a tam nejsou žádná sdílený složky:
Zaznamenáno
pancho.villa
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 39


Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Pátek, 06.04.2007, 11:21 »

je to pravdepodobne uzitim serveru ja pouzivam vmware workstation takze jestli chces zdilet bez vetsiho nastavovani budes muset taky ,ze servrem nemam taky skusenosti     pancho villa
Zaznamenáno

pancho villa
petrb
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Sobota, 07.04.2007, 13:55 »

jo tak už jsem si nainstaloval tu tvoji verzi, dal jsem nazdílek adresář, ale když se kouknu do míst v síti, tak tam nic není?
Zaznamenáno
bob57_cz
Zlatý člen
****
Offline Offline

Příspěvků: 206


Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Sobota, 07.04.2007, 14:02 »

Citace: "petrb"
jo tak už jsem si nainstaloval tu tvoji verzi, dal jsem nazdílek adresář, ale když se kouknu do míst v síti, tak tam nic není?
http://img152.imageshack.us/img152/2856/capturees1.th.jpg  
Nějak to nemohu pochopit - co je to za SharedFolder na tom obrázku ?
Zaznamenáno
petrb
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Sobota, 07.04.2007, 18:43 »

no když dám nastavení virtual machine, tak tam je položka shared folders

edit: tak už jsem to zprovoznil, musí se dát v exploreru ( čti průzkumník ) připojit síťovou jednotku a tam vybrat shared folders ;-)
díky za pomoc
Zaznamenáno
pancho.villa
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 39


Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Pondělí, 09.04.2007, 20:10 »

ja zas pro zmenu vyskousel tvuj (byvali) vmware server aa bez sebemensiho problemu nastaveni nebo povolovani nejakych auditu sdilim ze svym strojem .system sem nainstaloval z cd upravenyho v nLite takze sit a skupina byla nastavena . pri vyberu sdilenych slozek jeste klikni opraveni pro skupinu a vyber vmware_user_  . jeste doporucuju zaskrrknout uplne rizeni-aby si se nedivil ze ti nejde do masiny nic nakopcit
Zaznamenáno

pancho villa
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!