Craftcom
Úterý, 01.12.2020, 00:26 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Eror při instalaci MSDE  (Přečteno 23207 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« kdy: Neděle, 17.12.2006, 09:33 »

Při instalaci XPE jsem pokračoval podle návodu, ale při instalaci Database Engine mi naběhne toto. Ještě jsem se podíval do eror logu ale nic zajímavého. Může mi někdo poradit?
Zaznamenáno

Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Neděle, 17.12.2006, 10:43 »

Prošel jsem si to důkladně a moc rad asi nemám.

Zkoušels ten SQL Server instalovat znovu?
Taky jsem si říkal, jestli to MS nemá schválně ošetřený, aby neběžel ve virtuálním PC - možná by bylo lepší instalovat Embedded Studio do fyzickýho PC. Dále pár nápadů jako nedostatek paměti, málo místa na disku (oboje virtuální poč.), chyba média (spíš jen teoretická možnost vzhledem k obsahu log souboru).

Zkus ten virt. poč. restartovat a rozjet instalaci SQL znovu.

Pavel
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Neděle, 17.12.2006, 15:45 »

Trošku jsem rozvířil vody, snad to pomůže: http://pc.poradna.net/question/view/82650-chyba-pri-instalovani-sql-serveru

Pavel
Zaznamenáno
tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Sobota, 10.02.2007, 18:05 »

Už to jede :wink: Ale mám jinačí problém Smutek  , ještě nafotím (při instalaci komponent do databáze)
Zaznamenáno

Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Sobota, 10.02.2007, 18:20 »

Aha a mohl bys sem napsat to řešení? Tj. cos udělal pro to, aby ti to jelo bez chyb.

Pavel
Zaznamenáno
tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Sobota, 10.02.2007, 18:22 »

Všechno odsouhlasím, potom 3krát za sebou:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/69010/01.JPG_48.85kB.html
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/16327/02.JPG_48.76kB.html
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/31241/03.JPG_48.7kB.html
po chvilce to vyhodí chybu:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/24599/04.JPG_56.6kB.html
ale na "CD" žadná taková složka není:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/53087/05.JPG_56.83kB.html
Zaznamenáno

tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Sobota, 10.02.2007, 18:24 »

Citace: "Pavel"
Aha a mohl bys sem napsat to řešení? Tj. cos udělal pro to, aby ti to jelo bez chyb.

Pavel

Nevim co, udělal sem toho víc:
1)Re-Instal na WXPcz a míň ořezaná
2)víc HDD (6GB místo 3GB)
3)VirtualMachine Aditions nainstalováno.
Zaznamenáno

Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Sobota, 10.02.2007, 18:52 »

K těm chybám: dle mýho názoru jednoznačně málo místa na disku. Repository si řekne o něco přes 3 GB. Možná že při rozbalování je to (o něco/násobně) víc.

Takže zkus uvolnit víc místa...

Pavel
Zaznamenáno
tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Sobota, 10.02.2007, 19:30 »

Mám 4GB volných, to mám CD kopírovat na céčko? Já myslel, že mám blbou instalaci WXPE  :shock: :?:
Zaznamenáno

Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Sobota, 10.02.2007, 19:56 »

Tak nevím... Zkus se podívat, kolik místa je aktuálně volnýho ve chvíli, kdy se ti zobrazí ta chyba. Taky může být poškozený to CD. Těžko říct takhle na dálku.

Pavel
Zaznamenáno
tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Sobota, 10.02.2007, 20:56 »

4,10GB, normal 4,53GB. To CD nevim, stahnul sem to před 5 dnama než mi nešel MSDE a bylo to stahnuty na VirtualPC.
Zaznamenáno

Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Sobota, 10.02.2007, 22:09 »

Rád bych poradil, ale fakticky netuším.

Pavel
Zaznamenáno
tslany
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Neděle, 11.02.2007, 10:22 »

Skusim to znova stáhnout.
Zaznamenáno

Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Pátek, 16.02.2007, 21:41 »

Jen takovej nápad: nemůže to bejt tím, že máš ořezaný WinXP a máš třeba nefunkční rozbalování CAB archivu? Nebo ti možná chybí i něco jinýho podstatnýho, co já vím. Nejlepší by bylo instalovat to na kompletní instalaci WinXP a ne ořezané...

Pavel
Zaznamenáno
mia
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: Neděle, 18.02.2007, 00:51 »

Něco mi na těch obrázkách nesedí, já mám na DISK2 ve složce DATABASE ještě podsložku WINDOWS EMBEDDED DATA a v ní podsložku REPOSITORIES a tam soubory s příšernýma názvama typu {1234567-8901234-56789}.cab, ty soubory tam jsou tři. Máš dobře stáhlý WXPE?
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!