Craftcom
Pondělí, 26.09.2022, 14:28 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Dotaz na pluing  (Přečteno 7833 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
radek
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« kdy: Středa, 04.10.2006, 21:28 »

Dobry den jsem uplny zacatecnik  ale moc bych potreboval pluing  do reatogo a to programu : pinacle PCTV MediaCenter
mam cd i s licenci dekuji

pomuze prosim nekdo  diky
jsou na tom cd  ovladace pro tuner a potom prehravac tv
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Středa, 04.10.2006, 21:51 »

Tak tohle nebude nic jednoduchýho. Shodou okolností se taky pokouším o plugin pro DVB-T příjimač. můj je Yakumo, viz http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=18600

Jestli na něco narazím, ozvu se.

Pavel
Zaznamenáno
radek
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Čtvrtek, 05.10.2006, 19:21 »

Jo  dekuju ja hledal vsade mozne nikde sem nenasel  asi to budu muset resit nejak jinak asi osekat win xp a nainstalit na to pc tajne a botovat z neho :-(
ale  jestli nekde neco najdete nebo se vam pluing zdari  moooc by mi to pomohlo
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Pátek, 06.10.2006, 15:38 »

Radku,

podívej se, zda ti tu kartu detekuje Reatogo po nabootování, bylo by to ve správci zařízení (správce HW). Pokud ne, zkus ještě z nabídky Start příkaz "install devices" a pak se podívej znovu a napiš co a jak.

Pavel
Zaznamenáno
radek
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Neděle, 08.10.2006, 13:31 »

ano v SW je mezi sound , video game controles jedna se o : Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 320E USB 2.0 ale zkousel sem i jine programy a zatim bez uspechu pod reatogo pod klasickyma xp pro v pinacle jede vse  ok a v jinych programech  bez zvuku :-(
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Neděle, 08.10.2006, 13:54 »

Radku,

Reatogo teda detekuje ten HW správně? Není u něj otazník nebo vykřičník? Když na něj poklepeš, je tam napsáno něco jako "zařízení pracuje správně"? Jestli jo, pak už by (asi) zbývalo udělat plugin jen pro SW, když by HW fungoval jak má.

Plugin pro ten program by sis mohl udělat sám, notmálně v Reatogo 240 (nová verze), klepnutím na tlačítko "Create autohelp plugin". Až se plugin vytvoří, bude nejspíš potřeba spustit ten .cmd soubor, aby se zkopírovaly soubory...

Držím palce.

Pavel
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!