Craftcom
Středa, 02.12.2020, 12:58 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1] 2 3 4   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Reatogo-25-6a  (Přečteno 41959 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
vlasto
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 37


Zobrazit profil
« kdy: Pátek, 18.11.2005, 16:04 »

Dobrý den,
potřebuji prosím radu k  programu  Reotagoo-xpe./25-6a/Jestli jsem u Vás na špatné adrese,tak se omlouvám a pokud můžete poradit kam se obrátit tak budu rád.
Program jsem nainstaloval tak jak je psáno a vytvořil s ním cd.Po vypálení a spuštění se mě ihned objeví hláška o chybě a to:řádek 19286 souboru inf./i386/txtsetup.sif je neplatný, ukončete instalaci.Zkoušel jsem cd vypálit několikrát a stále to samé.Kde jsem udělala chybu?
Zaznamenáno
daton
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 46


Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Pátek, 18.11.2005, 16:36 »

Ahoj aby jsi předešel omylům, které jsem řešil s profiky již dříve doporučuji to co mi poradily oni a to:
-nainstalovat reatog do kořenového adresáře c:
- nejprve zkus zkompilovat reatogo jen s aktualizaci getplugin.
-zkontroluj v pebuilderu nahoře v záložkách svůj windows je tam řádek tušim check
- vypaluj si cd-rw a až si ověříš, že je kompilace funkční zkopíruj ji na cd-rom třeba clonem
- instalační CD windows s sp2 si ulož také do adresáře na C: disk

Pokud to dodržíš mšlo by se ti to podařit bez chyb.
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Pátek, 18.11.2005, 17:04 »

Ahoj Vlasto,

Citace
potřebuji prosím radu k programu Reotago-x-pe./25-6a/Jestli jsem u Vás na špatné adrese,tak se omlouvám a pokud můžete poradit kam se obrátit tak budu rád.


Jsi tady správně, tady řešíme tyhle problémy. Takže na pc kde vytváříš ReatogoXPE musí být WinXP SP2. Dále se programu reatogobuilder musí předhodit instalační soubory WinXP SP2 (ať už na cd nebo na disku), tj. instalační soubory, ne nainstalované WinXP. Dále, pro Reatogo existuje velké množství pluginů, ale pro začátek je dobrý použít jen vlastní balík Reatogo "tak jak je". Rozbalí se na disk C: se souborovým systémem NTFS. Pokud máš možnost, doporučuju vyzkoušet výsledné iso ve virtuálním počítači (VMware, popsáno u nás na Craftcomu), jinak použít CDRW.

Citace
Program jsem nainstaloval tak jak je psáno a vytvořil s ním cd.Po vypálení a spuštění se mně ihned objeví hláška o chybě a to:řádek 19286 souboru inf./i386/txtsetup.sif je neplatný, ukončete instalaci.Zkoušel jsem cd vypálit několikrát a stále to samé.Kde jsem udělala chybu?


Teď nevím jesli jsi on nebo ona ...? Otevři si ten soubot txtsetup.sif v nějakým editoru co ti ukáže čísla řádků na vlož sem obsah toho řádku, mrkneme na to.

Pavel
Zaznamenáno
vlasto
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 37


Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Pátek, 18.11.2005, 18:58 »

Otevřel jsem soubor ve Wordu a Wordpadu ale neukazuje to čísla řádků.Co s tím?
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Pátek, 18.11.2005, 19:30 »

Citace: "vlasto"
Otevřel jsem soubor ve Wordu a Wordpadu ale neukazuje to čísla řádků.Co s tím?


Myslím, že by to mohl umět pspad, www.pspad.com

Pavel
Zaznamenáno
vlasto
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 37


Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Pátek, 18.11.2005, 20:39 »

Dík za radu.V tomto souboru řádek editor nenašel.
Zkusím program nainstalovat na druhý harddisk,třeba se to rozjede.
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: Pátek, 18.11.2005, 20:45 »

Citace
V tomto souboru řádek editor nenašel.


A zapnul jsi si v pspadu vůbec zobrazování řádků ?
Je to Zobrazit-čísla řádků.
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
vlasto
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 37


Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Pátek, 18.11.2005, 21:04 »

Jasně že nezapnul.
Takže tam je toto:=.sys,4
Ahoj
Vlasta /dědek/
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Pátek, 18.11.2005, 23:02 »

Citace: "vlasto"
Jasně že nezapnul.
Takže tem je toto:=.sys,4
Ahoj
Vlasta /dědek/


=.sys,4 je opravdu špatně, otázka je jak se tam ta chyba dostala. Pro začátek dej na začátek tohoto řádku středník, soubor ulož do složky kam reatogo vytváří "výstupní" soubory, tam najdi ten původní a přepiš ho tímhle a vytvoř Reatogo znovu (klávesa F5) a zkus co to udělá.

Pavel
Zaznamenáno
vlasto
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 37


Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Sobota, 19.11.2005, 09:00 »

Ještě než toto udělám, popíši situaci která se stala.Včera jsem ještě zkusil naistalovat program na samostatný druhý disk.Vše proběhlo OK.První CD se spustilo tak jak má.Ale zkusil jsem jej vytvořit a  vypálit znova .Při startu to opět hlásilo tu samou chybu.
Vlasta
Zaznamenáno
vlasto
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 37


Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Sobota, 19.11.2005, 09:21 »

Je to zajimavé. Na posledním cd které opět nenastartovalo je v txt setupu to co jsem již psal./=.sys,4.Na výstupu Reotago však tato chyba není.Přesto,že tam není tak se na cd dostala.
Vlasta
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Sobota, 19.11.2005, 13:06 »

Citace: "vlasto"
Je to zajimavé. Na posledním cd které opět nenastartovalo je v txt setupu to co jsem již psal./=.sys,4.Na výstupu Reotago však tato chyba není.Přesto,že tam není tak se na cd dostala.
Vlasta


No tak tohle je fakt divný ... tomu se ani nechce věřit! Nech si vytvořit iso soubor, sežeń si program UltraISO (měla by stačit i neregistrovaná verze), otevři v něm ten obraz CD (.iso) a přepiš soubor txtsetup.sif správnou verzí, ulož a vypal na cd ...

Pavel
Zaznamenáno
vlasto
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 37


Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Sobota, 19.11.2005, 17:50 »

Ahoj,
potřebuji se ještě ujistit ,zda je to tak jak si myslím.
V txt setupu.sif jsou pokyny pro program jak se má chovat,co má načíst atd.?
Pokud se změní a přidá nějaký plugin tak je txt setup jiný?
Pokud nechám program vytvořit iso soubor, tak jej mohu vypálit třeba Nerem?
Mám teda vymazat jenom ten řádek, na který odkazuje hláška nebo to mám přepsat tím txt souborem který šlapal?Byly v něm ale jenom ty základní pluginy.
Dík
Vlasta
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Sobota, 19.11.2005, 22:54 »

Citace
V txt setupu.sif jsou pokyny pro program jak se má chovat,co má načíst atd.?


Pokud se nepletu, tak txtsetup.sif obsahuje instalační údaje (zejména seznam souborů + pár dalších věcí).

Citace
Pokud se změní a přidá nějaký plugin, tak je txt setup jiný?


Obecně si myslím že jo, ale nevím to jistě, nejsem odborník na WinXP.

Citace
Pokud nechám program vytvořit iso soubor, tak jej mohu vypálit třeba Nerem?


Můžeš to vypálit v každým programu, kterej umí vypálit obraz (iso). Ale pozor, nepálí se to "klasicky" jako soubor ale právě jako iso image. Nero to umí.

Citace
Mám teda vymazat jenom ten řádek na který odkazuje hláška nebo to mám přepsat tím txt souborem, který šlapal?Byly v něm ale jenom ty základní pluginy.


Začni tím, že jen opravíš ten chybnej řádek (vymazat). Vytvoř iso, vypal, otestuj a napiš jak to dopadlo, jo?

Pavel
Zaznamenáno
vlasto
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 37


Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: Neděle, 20.11.2005, 17:00 »

Ahoj,
vymazal jsem ten řádek a hlásí to zase chybu na jiném a to 21647 která je ="AXSAKI SCSI Controller".Takže je to pro mně asi zakleté.
Vlasta
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 4   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!