Craftcom
Pondělí, 26.09.2022, 13:56 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Delphi  (Přečteno 7769 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
osmera
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« kdy: Středa, 29.03.2006, 08:21 »

Jak tam dostanu BDE a Delphi5 ?
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Středa, 29.03.2006, 08:29 »

1) Můžeš se vyjádřit pořádně?
2) Proč je to v sekci Administrace...?

Pavel
Zaznamenáno
osmera
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Středa, 29.03.2006, 11:21 »

Omlouvám se, dneska jsem tady poprvé a zmatkuji.
Potřeboval by jsem poradit, jak do plugins přidat BDE a delphi5.
Včera jsem s BartPe poprvně začal, třeba na to přijdu, ale teď to nevim.
Dík za odpověď.
Petr.


Citace: "Pavel"
1) Můžeš se vyjádřit pořádně?
2) Proč je to v sekci Administrace...?

Pavel
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Středa, 29.03.2006, 11:34 »

Jen se pro jistotu přeptám: hodláš používat Borlaní IDEčko Delphi5 pod BartPE? Máš dost operační paměti? STejně si ale myslím, že jde o ztrátu času, tipnu si že tohle vůbec nepojede...

Pavel
Zaznamenáno
osmera
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Středa, 29.03.2006, 11:39 »

Ram mám 1Gb a je to od Borlandu.
Jde mi o doprogramování drobností na cizích počítačích - neinstalovat zbytečně Delphi na cizí počítač.
Petr.


Citace: "Pavel"
Jen se pro jistotu přeptám: hodláš používat Borlaní IDEčko Delphi5 pod BartPE? Máš dost operační paměti? STejně si ale myslím, že jde o ztrátu času, tipnu si že tohle vůbec nepojede...

Pavel
Zaznamenáno
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Středa, 29.03.2006, 12:17 »

No jo, ale copak ty cizí PC mají taky 1 GB RAM? Díval jsem se do fóra 911... a nic. Plugin pro Delphi zřejmě ještě neexistuje.

Co to vyřešit jinak, třeba vzdáleným připojením k tvýmu PC doma/ve firmě?

Pavel
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!