Craftcom
Pondělí, 26.09.2022, 15:31 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: ovladace  (Přečteno 9665 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
stevocz
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 11


Zobrazit profil
« kdy: Středa, 01.03.2006, 10:45 »

co sa stane ak na CD dam viacero ovladacov pre ten isty hardware? Vyberie si niektory alebo ako?
Zaznamenáno

Notebook Acer. CPU 2,8GHz, 756MB RAM, 40GB HDD
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Středa, 01.03.2006, 11:17 »

Osobně si myslím, že v tom problém nebude a vybere se správný ovladač po nabootování. Nikdy jsem neslyšel o problémech.

Pavel
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: Čtvrtek, 02.03.2006, 14:43 »

Citace: "stevocz"
co sa stane ak na CD dam viacero ovladacov pre ten isty hardware? Vyberie si niektory alebo ako?


Těžko říct, ale nějak mě nenapadá jediný důvod proč mít na Live CD stejný ovladač ve více verzích.

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Čtvrtek, 02.03.2006, 15:11 »

Aha, tak tuhle otázku jsem pochopil jinak (špatně jsem ji četl), ve smyslu: když budu mít více ovladačů např. pro různé graf. karty, tak jestli se načte ten odpovídající.

Omlouvám se za nepochopení.

Pavel
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: Čtvrtek, 02.03.2006, 15:24 »

Těžko říct Pavle jak to bylo myšleno, třeba jsem to špatně pochopil já, nicméně jsou tu obě varianty.

Jenom upřesním, pokud jsou tím myšleny ovladače na jeden typ hardware, např. síťové karty nebo sata disky od různých výrobců, tak to samozřejmě nevadí, nicméně už jsem o tom tady někde ve fóru i psal.

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
stevocz
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 11


Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Pondělí, 06.03.2006, 11:26 »

islo mi o jeden hardware a viac ovladacov. Lebo som si stiahol zo stranky netdriverpack a tiez som si cez reatogo vytvoril vlastny a ked som skusal potom nacitat system z CD tak sa to po chvilke zaseklo este pri tom sivom pruzku
Zaznamenáno

Notebook Acer. CPU 2,8GHz, 756MB RAM, 40GB HDD
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Pondělí, 06.03.2006, 12:04 »

Na tohle jsem narazil na 911cd.net/forums, zkus se tam podívat.

Pavel
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: Pondělí, 06.03.2006, 22:24 »

Normálně to funguje, mám odzkoušeno jak vlastní hromadný plugin pro síť.karty Drivers_net, tak reatogo_NET-Drpack.

Spíše bych to viděl na chybu v konfiguraci síťovky, viz. návod.

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!