Craftcom
Pondělí, 26.09.2022, 13:58 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Plugin pro True image  (Přečteno 7815 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Sandy
Přispěvatel
**
Offline Offline

Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« kdy: Sobota, 25.02.2006, 15:44 »

Nema někdo plugin pro True image.
Jak hledam tak hledam a nic.
Vim že existuje.
Nabizi ho vyrobce softu.
http://www.acronis.com/enterprise/support/bartpe/
Je však jen pro ty kdo tento soft koupili   :cry:
Zaznamenáno
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: Neděle, 26.02.2006, 02:05 »

Tak si ATI kup taky :fakt:
Ale aby jsi neřekl můžeš si plugin stáhnout i odsud, sice se nejedná o originál plugin od Acronis, ale od reatogo, určený pro Acronis True Image 8 + Disk Director Suite 9.

Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Pavel
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 684



Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Neděle, 26.02.2006, 19:36 »

http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=15696&hl=trueimage
http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=15696&hl=trueimage
http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=13956&hl=trueimage
http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=14938&hl=trueimage
http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=13704&hl=trueimage

Tyhle linky směřují do anglicky psanýho fóra a pojednávají o pluginech pro TrueImage. Některý příspěvky jistě budou obsahovat i funkční plugin.

Pavel
Zaznamenáno
COLON
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Úterý, 04.04.2006, 23:07 »

...narazil sem na stranku s aktualnima pluginama pro TI9 a DD10, kdzbz je nahodou nekdo shanel... http://www.mechrest.com/plugins/
Zaznamenáno
COLON
Nováček
*
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Úterý, 04.04.2006, 23:22 »

Jinak nejsem sice priznivec warezu za kazdou cenu ale nejlip se soft testuje v plnych verzich a kdyz se mi hodi a je za ferovou cenu \coz je jednoznacne pripad produktu acronisackejch DD a TI\ ale pro ty co nato neprisli nebo se nejak nedopidili k jinejm ceskejm verzim TI a DD nez DEMO kde nefunguje zadani seriaku mam zajimavej poznatek. Staci v odkaze na download ze stranek distributora zmenit jedno pismenko v nazvu souboru a je ke stazeni plna verze kde staci pouzit cislo z keygeneratoru. Staci nahradit pismeno D pismenem S. Snad to jako napoveda staci  Valím oči! Super!
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!