Craftcom
Sobota, 20.04.2024, 07:46 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Upravujeme Win XP / nLite, XPlite / Integrace SP2 v nLite kdy: Středa, 01.11.2006, 15:45
Pavle, od začátku je mi jasná odpověď na mou otázku. Spíš mne zajímá proč se to zacyklovává.

Samozřejmě že mám 2CD SP2- jedno FullTuning a jedno ZákladníTuning, vlastně mne nejde o radu jak na nLite /návodů je všude MRAKY/, ale o to zacyklování a následný pád, protože já nejsem ani tak pijan jako spíš LADIČ :lol: .
2  Upravujeme Win XP / nLite, XPlite / Integrace SP2 v nLite kdy: Středa, 01.11.2006, 12:09
Ahoj Pavle, SORRY moje původní otázka se týkala vysvětlením ZÁKLADNÍ funkce programu nLite.

Vzhledem k tomu, že každej stahuje nečí kompilace /což není můj případ/ a odpověď, tak rozeberu obě CD /SP1&SP2/a POROVNÁM, nevzdám se. Výhoda nLite je ta, že dokáže kromě integrace SP2 i jiné věci. Jinak prosou integraci SP2 zvládám.

Ahoj
3  Upravujeme Win XP / nLite, XPlite / Integrace SP2 v nLite kdy: Středa, 01.11.2006, 09:02
Ahoj, kouknul jsem se na ten http://autoinstall.craftcom.net/index.php?page=beginner/spslipstream a odpověď na mojí původní otázku to bohužel není. Takže ještě jednou, nainstaluješ nLite a máš hned na začátku POUZE dvě možnosti jak s ním pracuješ a já si vůbec nejsem jistý která z těch možností je OK.

- nLite pozná že máš SP1, dáš krok dále, zaznačíš všechny možnosti /integrace SP, tweak, ovladače, odebrání atd./ a vždy po provedení dané operace a nastavení parametrů dáš krok dále až zkonšíš tím, že se tě nLite zeptá: chceš spustit integraci SP,záplat, ovladačů adt. a výrobu ISO - a v tuto chvíli se ti integruje SP2 do SP1, přidávají záplaty, ovladače, addons atd. a ve finále je vše integrováno a pak by ti to mělo vyhodit ISO

nebo

- nLite pozná že máš SP1, dáš krok dále vybereš integraci SP, ten integruješ OK, pak dáš krok zpět, vybereš ale DÁLE všechny kroky KROMĚ SP2 a pak ti to vyhodí nakonec ISO. A tam směřuje moje otázka, pokavad při posledním kroku není zaznačená volba SP, tak podle mého to ISO nemá správně integrovaný SP2.

Kdybych to takhle dokázal popsat anglicky tak bych přímo kontaktoval autory nLite a požádal je o vysvětlení základního postupu práce s nLite. takže jen doufám že si to tu zkusí někdo kdo s tímto programem někdy pracoval a uvědomuje si trochu jeho funčnost ......

Ahoj

onyX
4  Upravujeme Win XP / nLite, XPlite / Integrace SP2 v nLite kdy: Úterý, 31.10.2006, 10:55
Mám na vás DŮLEŽITÝ dotaz týkající se nLite /nyní verze 1.2.1/. Dělám totiž někde při INTEGRACI SP2 v nLite chybu. Nikde jsem o této věci na internetu nic nenalezl žádný odkaz a tak to celé popíši, neboť se mi tento problém (chyba???) stává u všech verzí nLite od verze 101 až po verzi 121 (předchozí verze jsem nezkoušel).

Takto mám zkopírované instalační CD a SP2:
Disk D:/1/SP2.exe = domnívám se že SP2 nemusí být zkopírován do adresáře Disk D:/1/CD/ pouze stačí když v nLite se zadá cesta k SP2 a ten již integraci zařídí .......

Disk D:/1/CD/ = adresář kde je zkopírovaná instalačka WinXP

Mám nainstalováno WinXPpro, Framework 2, zkopíruji instalační CD na HDD třeba do podadresáře 1, spustím nLite, ten mi řekne na začátku, že mám instalační CD/adresář ve verzi SP1 a tak zaznačím v dalším kroku všechny volby /integrace SP2, ovladače, tweak atd/, dám vždy šipku dále po provedení dané operace a ve finále mi to řekne, jestli chci nechat integrovat jednotlivé kroky a vytvořit ISO, dám OK, a tam se stane právě CHYBA, PC začne v podadresáři na 1 HDD, kde je uložené instalační CD vytvářet nekonečné podadresáře: l386/NLDRV/001/vše co je v adresáři 1/l386/NLDRV/001/vše co je v adresáři 1/ a tak stále do nekonečna = mraky gigabajtů dat. Způsobuje to totiž ta zamáčknutá položka integrace SP2, u které se ale domnívám že tam má být zamáčknutá, aby se service patch 2 rozbalil a na konci správně integroval do SP1 /instalačního adresáře kde je uložené CD/.

Jestliže ale dám v nLite po rozpoznání SP1 integraci SP2, počkám až se integrace provede OK, dám krok zpět, integraci ODMÁČKNU a pak dělám vše jako je popsáno v horním odstavci, tak se vytvoří ISO, to vypálím, nainstaluji třeba do Virtual PC a je vše OK.

Nechápu ale dle druhého odstavce proč se SP2 stále integruje do podadresářů a nevytvoří jen jeden a nekonečně se zacyklovává.

Ptám se tedy který z těchto postupů je správný
5  BartPE-XPE / ReatogoXPE / Jaký driver přidat do BartCD - SATA HDD kdy: Pondělí, 05.12.2005, 09:03
ten Autodriver funguje, DÍK!!!

teď jsem viděl, žes dal odkaz na soubor RAID.CAB, super /!/, doma ho na to BatrCD přidám (co kdyby, znáš to .....).

6  BartPE-XPE / ReatogoXPE / Jaký driver přidat do BartCD - SATA HDD kdy: Pátek, 02.12.2005, 14:54
Dík, doma to prubnu a kdyžtak se ozvu :shock:
7  BartPE-XPE / ReatogoXPE / Jaký driver přidat do BartCD - SATA HDD kdy: Pátek, 02.12.2005, 08:49
Crafte, koukal jsem se na tu 310-Driver disk a nenašel jsem tam příslušný driver pro ten můj motherboard Soltek, poradil bys mi nějaké univerzální řešení.

Jo ten tvůj odkaz na: http://www.reatogo.de/Reatogo_Downloads.htm NEFUNGUJE. Můžeš mi prosím dát typ jak na to abych viděl SATA v BartPE.

Dík onyX
8  BartPE-XPE / ReatogoXPE / Jaký driver přidat do BartCD - SATA HDD kdy: Pátek, 02.12.2005, 08:26
ahoj Crafte, mám motherboard Soltek SL-KT600-RL. Poradil bys mi příslušny Driver pro to abych se dostal na SATA HDD? Dík za pomoc onyX
9  BartPE-XPE / ReatogoXPE / Jaký driver přidat do BartCD - SATA HDD kdy: Čtvrtek, 01.12.2005, 09:44
potřeboval bych poradit jaký driver bych měl přidat do BartCD aby se mi zobrazil obsah a struktura SATA HDD WD 120.
Stran: [1]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!