Craftcom
Úterý, 23.04.2024, 23:17 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
  Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Multiboot CD / Multiboot CD / vytvorení multiboot pres EasyBoot kdy: Pátek, 18.11.2005, 10:22
Aha takze to chapu, ja sem tam pouzivam UBCD je celkem solidni , hlavne utility kolem HD, partition atd. Hirens nemam ale cetl sem nekde o nem.

No na BartPE me trosku zarazila nutnost vlastni tvorby, me by vyhovovalo kdyby se nekde dal sosnout hotovy produkt :-P zase tolik se v tom nevyznam, ale pokusim se neci vytvorit a kdyz bude problemek tak napisu, skoda ze tady neni stara kecarna, jak vidim prisli ste o ni, tak musim zacit sam.

Proste sem tam nekomu opravuju PC, vice mene sem zamereny na HW takze nejake tvorby a upravy neumim zas tak dobre, ale co neni muze byt. Takze jdu zkouset.

Dík

SPEED
2  Multiboot CD / Multiboot CD / vytvorení multiboot pres EasyBoot kdy: Středa, 16.11.2005, 15:33
No takze:
UBCD mam ale verzi nevim, jak to poznam Co??? normalne sem sosl full verzi z jejich stranek v3.3 takze nevim, je to tady http://www.ultimatebootcd.com/download.html

Hm ze Hirens je warez sem vubec netusil , je to podobne jako UBCD

WinPE je priklad, sehnat by asi sel, zatim sem nehloubal

Jo jinak uz sem opustil taky EASYBOOT ,  delam to jak pises pres CDshell a BCDW, IMA me jedou ok, win98 by sem asi taky zvladl, ale myslel sem vseobecne navod na rozchozeni podobnych programu.

I tak moc dik za reakce

SPEED
3  Multiboot CD / Multiboot CD / vytvorení multiboot pres EasyBoot kdy: Středa, 16.11.2005, 12:59
jj moc dik za nakopnuti, takze uz me to jede ty IMA soubory, samo bylo to castecne rukama :-P.

No takze multidotaz:
 1)jak se da implementovat na tohle cd nebo dvd treba ten UBCD, WINPREINST, HIRENS CD.......Co???? jde to vubec??? a i jine programy, je možnost to tam nahrat rozbalene a spoustet?

 2)kdyz budu chtit mit tam treba instalaci W98 tak udelam adresar, necham nastartovat w98.IMA treba  a necham pustit normalne EXE to asi funguje ze? ( nezkousel jsem to jeste)3

SPEED
4  Multiboot CD / Multiboot CD / vytvorení multiboot pres EasyBoot kdy: Úterý, 15.11.2005, 15:29
Mno tak sem tam mel i pripojeny HD a nepomohlo to , asi to bude tim ze UBCD i WPrein maji podobne startovani a proto nejedou nebo jinak nevim :-(
5  Multiboot CD / Multiboot CD / vytvorení multiboot pres EasyBoot kdy: Úterý, 15.11.2005, 12:07
No aby sem rekl pravdu nedalo me to a vcera sem uz laboroval podle toho pdf návodu, jen mam zase jako obyc par problemku:

1) nejde me spustit obraz ISO UBCD 3.3 (ultimate boot cd),
2) nejde spustit ISO windows preinstaler
3) jak vytvorit treba ghost boot, kdyz jen ghost ma 1,4mb a na boot disketu se nevleze aby sem udelal ima

Dalsi sem jeste nezkousel ale mam za to ze pravdepodobne je ten image prilis velky a nema se kam rozbalit. je pravda ze tam momentale nemam HD, asi to bude hlavní dovod, jeste to vyzkousim.

No chtel jsem si udelat takove servisni DVD a pres ten EasyBOOT me to propadalo efektni, jde to ovladat mysi a tak, ale to neni podstatne me zajima hlavne funkcnost.

Jinak kdyz pak takove DVD dam do WXP budu videt normalne vsechny soubory doufam, chci tam mit i ovladace a tak??

Zatím dík za reakci

SPEED
6  Multiboot CD / Multiboot CD / vytvorení multiboot pres EasyBoot kdy: Pondělí, 14.11.2005, 13:27
Dobry den, zacal jsem si tvorit svoje boot dvd, ale narazil jsem na problem , ktery nemuzu za pomoci navodu nejak vyresit ( asi su slepy) nevim jak dostat na dvd vic systemu, napr. w98,w2000,wxp,UBCD.....s tim aby se nekrizily adresare, v navodu je ze se maji soubory nakopirovat primo do DISK1 ale v tom pripade to bude pomyskovane a asi to nepojede, v textovem rezimu sem videl ze by to melo jit. je cesta tohle udelat i v EASYBOOT?? doufam ze jsem to vysvetlil dostatecne :-)


Dík SPEED
Stran: [1]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!