Craftcom

Info Craftcomu => Nové články - Portál => Téma založeno: Craft Neděle, 24.09.2006, 18:03



Název: Internet Radio
Přispěvatel: Craft Neděle, 24.09.2006, 18:03
Tip :
Pokud už vás taky unavuje poslouchat komerční rádia chrlících na naše uši s pravidelnou frekvencí věčně se opakující dávky zprofanovaných rádoby hitů a reklam, mám pro vás typ v podobě šikovného prográmku BOOMBox Internet Radio Player, který používám ke své spokojenosti už nějakou dobu. Umožňuje jednoduchý výběr nemálo net stanic podle hudebního stylu a taky zobrazení bitrate a automaticky spustí přehrávání pomocí Winampu a rovněž mající v sobě zabudovaný rekordér pro záznam stream mp3.

(http://image.craftcom.net/01_news_tips/boobmox_radio/boombox_net_radio_player.png)

(http://image.craftcom.net/01_news_tips/boobmox_radio/super_duper_recorder.png)

Na netu je sice k mání novější verze, ale už poněkud obsahující v sobě nějaké nežádoucí bonusy navíc, proto tady dávám odkaz na stažení původní verze bez těchto bonusů  :)

Kód:
http://craftcom.net/18_forum/dload.php?action=file&file_id=67


Druhým dosti povedeným programem s možností nahrávání je Screamer Radio. Nejnovější verze 0.3.9beta se mě osobně zamlouvá mnohem více než starší verze tohoto programu. Nicméně nemá až tak bohatou základní databázi předvolených stanic jako BOOMBox Internet Radio Player, ale není problém si oblíbené stanice přidat ručně. Navíc už obsahuje i českou lokalizaci a je ke stažení i ve verzi bez instalátoru, což má u mě další plus.

Kód:
http://www.screamer-radio.com/download.php


(http://image.craftcom.net/01_news_tips/screamer_radio/screamer_radio01.png)

(http://image.craftcom.net/01_news_tips/screamer_radio/screamer_radio02.png)


Craft