Craftcom
Sobota, 20.04.2024, 08:43 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Dne 24.2.2008 byl po delší odstávce uveden do provozu nový portál s fórem. Chtěli bychom vás požádat v případě nalezení nějaké chyby nebo nefunkčního odkazu o napsání zprávy do vlákna "Chyby" pro pružnější sjednání nápravy.
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Internet Radio  (Přečteno 4149 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Craft
Global Moderator
Moderátor
*****
Offline Offline

Příspěvků: 284



Zobrazit profil WWW
« kdy: Neděle, 24.09.2006, 18:03 »

Tip :
Pokud už vás taky unavuje poslouchat komerční rádia chrlících na naše uši s pravidelnou frekvencí věčně se opakující dávky zprofanovaných rádoby hitů a reklam, mám pro vás typ v podobě šikovného prográmku BOOMBox Internet Radio Player, který používám ke své spokojenosti už nějakou dobu. Umožňuje jednoduchý výběr nemálo net stanic podle hudebního stylu a taky zobrazení bitrate a automaticky spustí přehrávání pomocí Winampu a rovněž mající v sobě zabudovaný rekordér pro záznam stream mp3.





Na netu je sice k mání novější verze, ale už poněkud obsahující v sobě nějaké nežádoucí bonusy navíc, proto tady dávám odkaz na stažení původní verze bez těchto bonusů  Úsměv

Kód:
http://craftcom.net/18_forum/dload.php?action=file&file_id=67


Druhým dosti povedeným programem s možností nahrávání je Screamer Radio. Nejnovější verze 0.3.9beta se mě osobně zamlouvá mnohem více než starší verze tohoto programu. Nicméně nemá až tak bohatou základní databázi předvolených stanic jako BOOMBox Internet Radio Player, ale není problém si oblíbené stanice přidat ručně. Navíc už obsahuje i českou lokalizaci a je ke stažení i ve verzi bez instalátoru, což má u mě další plus.

Kód:
http://www.screamer-radio.com/download.php







Craft
Zaznamenáno

Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!